free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό κόντρα στα Μελίσσια!»

Το στίγμα του για τη δύσκολη όσο και ιδιαιίτερα κρίσιμη εκτός έδρας αανμέτρηση κόντρα στα Μελίσισα έδωσε ο τεχνικός της Ιεράπολης Σάκης Καλογερόπουλος

 

 

 

Την εκπληκτική της πορεία στον δεύτερο γύρο συνέχισε ακάθεκτη η Ιεράπολη επκρατώντας εκτός έδρας της Άμιλλας Περιστερίου με 3-0.

 

Μία νίκη, η οποία συνδυάστηκε με εξαιρετική εμφάνιοση κι επέτρεψε στην νεοφώτιστη ομάδα των δυτικών προαστίων να βελτιώσει αισθητά τη βαθμολογική θέση που καταλαμβάνει στον δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ φτάνοντας αισίως τους 20 πόντους.

 

Η συνέχεια, ωστόσο, προβλέπεται εξαιρετικά δύσκολη για τη φιλόδοξη ομάδα, αφού θα κληθεί να δώσει μια σειρά πολύ δυνατών αναμετρήσεων κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση απέναντι στα Μελίσσια.

Με τον τεχνικό Σάκη Καλογερόπουλο να δίνει το δικό του σύνθημα:

 

«Για εμάς τώρα αρχίζουν τα δύσκολα. Πετύχαμε μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Άμιλλας Περιστερίου, η οποοία μας οπλίζει με θάρρος κι αυτοπεποίθηση, ωστόσο οφείλουμε να προετοιμαστούμε κατάλληλα, ενόψει της κρίσιμης, όσο και δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει, όπου θα κληθούμε να δώσουμε μία σειρά αγώνων κόντρα στους πρωτοπόρους του ομίλου, αρχής γενομένης από την εκτός έδρας αναμέτρηση με τα Μελίσσια. Αντιμετωπίζουμε μία ιδιαίτερα ποιοτική ομάδα, ωστόσο θα πάμε να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό, προσδοκώντας μία θετική εμφάνιση»

 

 

 

 

 

 

Related posts

Χαραλαμπίδης: «Θέλουμε να σπάσουμε την άσχημη παράδοση με Ποσειδώνα»

Kώστας Παλαιολόγος

Σε ανοδική πορεία ο Κολωνός (1-2)

Abola Team

Νέα εκπομπή στις γειτονιές της Αθήνας: Καλεσμένος ο Δημήτρης Σπυριδόπουλος

abola10