free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

“Απίστευτο που πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ αντιτίθενται με τις Γ.Σ. των ομάδων” σχολιάζει το φίλαθλο κοινό στην Ανατολική Αττική-Καταλυτική η ανάρτηση του Κ. Κοντούλα

Την απόλυτη στήριξη του στο σημερινό Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΠΣΑΝΑ θεωρώντας ότι είναι το πιο δραστήριο που έχει περάσει, εκφράζει το σύνολο του αθλητικού κόσμου στις τάξεις της ποδοσφαιρικής Ανατολικής Αττικής.

Σε συζητήσεις που έγιναν όλο αυτό το διάστημα στις τάξεις των ανθρώπων που ασχολούνται με τον συγκεκριμένο χώρο και στο σύνολό τους, στην πλειοψηφία τους δηλαδή μεταξύ άλλων ακούστηκαν φράσεις όπως “είναι απαράδεκτο πρώην πρόεδροι της ΕΠΣΑΝΑ να εκφράζονται με άσχημο τρόπο κατά της σημερινής διοίκησης, τη στιγμή μάλιστα που οι Γενικές Συνελεύσεις των σωματείων βγάζουν αντίθετη άποψη και στηρίζουν ακόμα πιο δυνατά την σημερινή διοίκηση”.

Στο μεταξύ: ΤΣΑΚΙΖΕΙ ΚΟΚΚΑΛΑ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΤΟΥ Β ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ.ΚΟΝΤΟΥΛΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΤΩΧΕΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΝΩ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΛΗΞΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ” ΚΥΡΙΟΙ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΛΥ ΓΙΑΤΙ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΑΜΕ ΕΝΩΣΗ.

Στην ανάρτησή του αναφέρει: “Σήμερα έμεινα έκπληκτος στο δικαστήριο βλέποντας ανθρώπους που έχουν υπηρετήσει την ένωση και όχι από κάποια απλή θέση αλλά την θέση του προέδρου να υπερασπίζονται προσωπικά συμφέροντα και να κάνουν μικροπολιτική, και πραγματικά για να επανέλθουν στην δημοσιότητα να θέλουν να πτωχεύσουν την ένωση.

 

Από την άλλη άκουσα με έκπληξη υπάλληλος εν ενεργεία να πηγαίνει σε λίγες μέρες να καταθέτει κατά του εργοδότη και υπέρ της κολλητή της. Αυτό κύριοι δείχνει ότι πειράζει πολύ γιατι το μαγαζάκι που είχαν κάνει, εμείς το ξανακάναμε ΕΝΩΣΗ.

 

 
Υ.Γ : Το γινάτι βγάζει μάτι κύριοι και κυρίες.

 

 

Related posts

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββατοκύριακου (3 και 4/3) στην ΕΠΣΑΝΑ

admin

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου (27/1) στα ματς της Γ’ κατηγορίας ΕΠΣΑΝΑ

Abola Team 3

Άλμα από την Μαρκό στην Ελβετική Λωζάνη ο 19χρονος Στέφανος Ρεγκάκος

Abola Team 3