free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
19 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζώτζης: «Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη!»

Στην αξία του εκτός έδρας θριάμβου επί του Ατρομήτου Χαλανδρίου στάθηκε ο τεχνικός του πρωτοπόρου ΑΟ Ιλίου Γιώργος Τζώτζης.

 

 

Την εκπληκτική του πορεία στον τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ επιβεβαίωσε με τον πλέον ξεκάθαρο τρόπο ο ΑΟ Ιλίου θριαμβεύοντας εκτός έδρας του Ατρομήτου Χαλανδρίου στο ντέρμπι κορυφής με 1-.0

Μία επιτυχία, η οποία σηματοδότησε το έβδομο διαδοχικό «τρίποντο» για το συγκρότημα των βορειοδυτικών προαστίων, το οποίο πλέον απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής, ανοίγοντας την διαφορά του από τον αντίπαλό του στους πέντε πόντους θέτοντας τις βάσεις για μία πρωταγωνιστική πορεία.

Ο αρχιτέκτοντας της ξέφρενης πορείας του συλλόγου Γιώργος Τζώτζης αφιέρωσε εγκωμιαστικά σχόλια στους ποδοσφαιριστές του για τη μέχρι τώρα εξαιρετική τους πορεία:

«Πήραμε μία πολύ μεγάλη νίκη, η οποία κατακτήθηκε με πολύ κόπο σε μία πολύ δύσκολη έδρα, όπως είναι αυτή του Ατρομήτου Χαλανδρίου και ιδιαίτερη προσπάθεια από τους ποδοσφαιριστές μου. Μάι επιτυχία, η οποία μας έδωσε τη δυνατότητα να αποκτήσουμε μαξιλαράκι ασφαλείας πέντε πόντων απο τον αντίπαλό μας και να ατενίζουμε την καθοριστική συνέχεια με ακόμη μεγαλύτερη αισιοδοξία και πίστη στις δυνατότητές μας. Πλέον, δέιχνουμε ότι φέτος η ομάδα μας έχει δυνατότητες για πολύ ψηλά και αποσκοπούμε να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό  

 Έχουμε καταφέρει να παντρέψουμε την εμπειρία και την ποιότητα  κάποιων πολύ σπουδαίμων μονάδων, με τα νιάτα και το ενθουσιαμσό των πολλών ποδοσφαιριστών μας, που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών, δημιουργώντας ένα πολύ δυνατό σύνολο».

 

 

 

 

Related posts

Μπεκατώρος (Δάφνη Π. Φαλήρου):”Μπορούσαμε τη νίκη”(vid)

abola10

Το πρόγραμμα του 3ου ομίλου της Β’ Αθήνας

Abola Team

Ψύλλιας : «Να βελτιώσουμε τα λάθη μας»

Kώστας Παλαιολόγος