free page hit counter
22.9 C
Αθήνα
28 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπυράκης: «Μονόδρομος η νίκη με Κεραυνό Γλυφάδας»

Στην κρισιμότητα που κρύβει για την ομάδα του η αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Άρη Χολαργού Γιώργος Σπυράκης.

 

 

 

 

 

Χαρακτήρα τελικού έχει αποκτήσει για τον Άρη Χολαργού η επερχόμενη αναμέτρηση με τον Κεραυνό Γλυφάδας. 

Η ήττα που γνώρισε το συγκρότημα των βορείων προαστίων με 3-1 από τον Παπάγο στο γειτονικό ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ, την έφερε σε δυσχερή βαθμολογική θέση και πλέον η  κυριακάτικη μάχη με την ομάδα της Γλυφάδας έχει αποκτήσει οριακό χαρακτήρα. 

Κάτι το οποίο αναδεικνύει μέσω των δηλώσεών του ο τεχνικός ηγέτης Γιώργος Σπυράκης 

«Χάσαμε ένα παιχνίδι απέναντι στον Παπάγο, το οποίο ήταν απόλυτα ισορροπημένο και κρίθηκε στις λεπτομέρειες,. Θεωρώ ότι καθορισιτκό ρόλο στην έκβαση του αποτελέσματος διαδραμάτισε η αδυναμία που παρουσιάσαμε στις στημένες φάσεις, αφού δεχθήκαμε δύο πανομοιότυπα γκολ από φάουλ και κόρνερ. Ειδικά η φάση του 2-1, πο ήρθε δύο λεπτά μετά την πρόσκαιρη ισοφάριση της ομάδας μας αποδείχθηκε  καθοριστική για την συνέχεια του αγώνα» ήταν το αρχΙκό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Άρη Χολαργού για να προσθέσει: 

«Η όλη μας προσοχή και συγκέντρωση έχει στραφεί στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Κεραυνό Γλυφάδας, το ποίο έχει αποκτήσει οριακό χαρακτήρα. Για εμάς η νίκη είναο μονόδρομος, αφού μόνο σε μία τέτοια περίπτωση θα εξασφαλίσουμε την παραμονή μας» 

Χειρουργήθηκε ο Τρούλης

 

Σε επιτχυημένη επέμβαση υποβλήθηκε ο Δημήτρης Τρούλης, Ο άτυχος ποδοσφαιριστής του Άρη Χολαργού πέρασε από την πόρτα του χειρουργείου όπου υποβλήθηκ σε επέβμαση τον καρπό του χεριού του με απόλυτη επιτυχία, Τη ίδια στιγμή συνεχίζουν πρόγραμμα αποθεραπείας οι Κώστας Μιχαηλίδης και Γιάννης Σπυρόπουλος.

Related posts

Ιωάννου: «Να φανούμε δυνατοί και να βγάλουμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ιωάννου: «Οι παίκτες μου έκαναν κατάθεση ψυχής»

Kώστας Παλαιολόγος

Ποζίδης (Δάφνη Π.Φαλήρου): “Κομβικό σημείο το γρήγορο γκολ”(vid)

abola10