free page hit counter
12.8 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Ακόμη ψηλότερα την επόμενη σεζόν»

Το στίγμα του για την νέα αγωνιστική περίοδο έδωσε ο τεχνικός της Κορωνίδας Γιάννης Καπράλος.

 

 

 

  

Με την γλυκιά προσδοκία ότι η επόμενη ημέρα ξεπροβάλλει με πολύ μεγαλύτερη αισιοδοξία, ολοκλήρωσε η Κορωνίδα τις επίσημες αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη χρονιά που φεύγει. 

Το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου φανέρωσε στο πέρασμα της σεζόν πολλές αγωνιστικές αρετές και σίγουρα η γεύση που αφήνει αναφορικά με το προσεχές μέλλον είναι γλυκιά. 

Αυτό τουλάχιστον τονίζει στις δηλώσεις που παραχώρησε ο τεχνικός ηγέτης της ομάδας Γιάννης Καπράλος, δίνοντας το σύνθημα για ακόμη καλύτερη πορεία στο μέλλον. 

«Στο πέρασμα της φετινή σεζόν είχαμε να αντιμετωπίσουμε αρκετές δυσκολίες και ιδιαιτερότητες. Στο τελευταίο ματς της σεζόν κόντρα στον Πλάτωνα πραγματοποιήσαμε αρκετά θετική εμφάνιση, αποδίδοντας όμορφο ποδόσφαιρο, Κια οι δύο ομάδες δεν είχαν κανένα βαθμολογικό άγχος άλλωστε κι αυτό βοήθησε στην δημιουργία όμορφου θεάματος.

 

Η φετινή χρονιά αφήνει πολλές προσδοκίες για το μέλλον. Δόθηκε χρόνος συμμετοχής σε πολλά παιδιά που προέρχονται από τα τμήματα υποδομών και τα μηνύματα που λάβαμε ήταν πολυ ενθαρρυντικα΄για το μέλλον, Θέτουμε τις υγιείς βάσεις για την δημιουργία ενός συνόλου, που θα είναι ακόμη πιο ανταγωνιστικό. Την επόμενη σεζόν στοχεύουμε ακόμη ψηλότερα»

 

Related posts

Ντέτσικας: «Μας έπληξαν οι σημαντικές απουσίες»

Kώστας Παλαιολόγος

Κρόνος Αθηνών-Νίκη Αλίμου 1-3

Abola Team 3

Πρασσάς: «Με σοβαρότητα κόντρα στον Λαρισαϊκό»

Kώστας Παλαιολόγος