free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Ντέτσικας: «Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη»

Στη σημασία του εκτός έδρας θριάμβου επί του Αμαρουσίου στάθηκε ο προπονητής του Δούρειου Ολυμπιακού Κυψέλης Μάκης Ντέτσικας.

 

 

Τη δεύτερη διαδοχική του νίκη στον πρώτο όμιλο της Γ’΄ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Δούρειος Ολυμπιακός Κυψέλης, επικρατώντας δύσκολα εκτός έδρας του Αμαρουσίου με 2-1

Οι «ερυθρόλευκοι» αποδίδοντας εξαιρετικά στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης, έφτασαν στο τρίποντο, που τους έδωσε τη δυνατότητα να αναρριχηθούν βαθμολογικά κι επιπλέον να αποκτήσουν περίσσια αυτοεποίθσηη, ενόψει της καθορισιτκής συνέχειας.

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του προπονητή Μάκη Ντέτσικα, ο οποίος στάθηκε στην αξία της νίκης:

«Πήραμε μία πολύ σημαντική νίκη απέναντι σε μία πολύ δυνατή ομάδα. Παρά τις σημαντικές απουσίες που κληθήκαμε να αντιπαρέλθουμε δείξαμε πυγμή  και φτάσαμε στην νίκη. Η προσοχή μας τώρα εστιάζεται στην επόμενη πολύ δύσκολη αναμέτρηση που μας περιμένει απεναντι στον πρωτοπόρο ΠΟΨ, όπου θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, με σκοπό να εμφανιστούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»

 

Πρόβλημα με Τσιάρα

Η νίκη επί του Αμαρουσίου είχε και το … αντίτιμό της για τον Δούρειο Ολυμπιακό Κυψέλης και αυτό φαίνεται περίτρανα από τον νέο τραυαμτισμό του Άκη Τσιάρα, ο οποίος έγινε αναγκαστική αλλαγή στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Επίσης, οι Άγγελος Κοκόλης, Τάσος Νικηταράς, συνεχίζουν την αποεθαρεία τους κι έχουν τεθεί νοκ άουτ.

Παράλληλα, ο Άγγελος Κολιγιώργας ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του απέναντι στον ΠΟΨ κρίνεται πολύ δύσκολη.

 

  

Related posts

Η Κηφισιά 2010 νίκησε 2-0 τον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 3

Ειρήνη Πετρούπολης-Αστέρας Χαϊδαρίου 2-3

Abola Team 3

Με άνοδο θέλουν να γιορτάσουν τα 90 χρόνια ζωής της ομάδας στον Εθνικό Αστέρα

Abola Team 3