free page hit counter
13.7 C
Αθήνα
20 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ του Τάσου Δημητρίου 4-0 εκτός έδρας την Μικτή Παίδων Πειραιά (Πλούσιο ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Η τακτική για σεμινάριο που εφάρμοσε ο σπουδαίος κόουτς και Ενωσιακός τεχνικός Τάσος Δημητρίου δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στην αντίπαλη ομάδα στο γήπεδο των Σιταποθηκών.

Έτσι, με άριστη κυκλοφορία της μπάλας όπως επίσης με σπουδαίο χειριστή τον Καραγιώργο αλλά και τον Κατσίκη να προκαλεί τρικυμίες στην άμυνα των Πειραιαωτών, η Μικτή Παίδων της ΕΠΣ Αθηνών νίκησε εκτός έδρας την αντίστοιχη της ΕΠΣ Πειραιά με σκορ 9-4.

Με το αποτέλεσμα αυτό η Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ έχει δύο στα δύο και πάει φουλ για τον τίτλο.

Τα δύο πρώτα γκολ της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ πέτυχε ο δεινός σκόρερ Κώστας Κατσίκης στο 6′ και στο 11′ και ο οποίος σκοράρει στο δεύτερο συνεχόμενο ματς και έχει τρία γκολ σε δύο αγώνες.

Το 0-3 έκανε στο 35′ ο Αβραμίδης και το τελικό 0-4 έγραψε στο 65′ ο Ζαρκαλής. Πολύ καλά πήγε επίσης ο Πατσατζόγλου ενώ κανένας παίκτης δεν υστέρησε από την Μικτή Παίδων της ΕΠΣΑ.

Οι νικητές είχαν κι άλλες ευκαιρίες για να ανοίξουν κι άλλο την ψαλίδα στο σκορ.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ρούτσης, Τάγκαλης, Κλεβετσάνης από την Κόρινθο. Το ματς αρχικά ξεκίνησε το μεσημέρι της Τετάρτης 8/11 με βροχή αλλά συνεχίστηκε και έληξε μέσα σε ηλιόλουστο περιβάλλον.

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ (Θεολόγος Ρενιέρης): Χιώτης, Βαγγέλης Παπαδόπουλος, Καζανντζής, Στέλλος, Ρέτσος, Λαβούτας, Τσορμπατζόγλου, Σταυρόπουλος, Μπολής, Γιαννόπουλος αρχηγός), Δάλλας ενώ έπαιξαν επίσης οι Μπούρδος, Χαβανέρης, Καλύκας, Πανέτας, Νίκος, Παπαδόπουλος, Δήμος, Μαλούχος. 

ΜΙΚΤΗ ΠΑΙΔΩΝ ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ (Τάσος Δημητρίου): Στεφάνου, Μάμαλης, Πάλμος, Ξένος, Παμαγιώτου, Καραγιώργος, Αβραμίδης, Κατηφόρης (αρχηγός), Κουτσογούλας, Πατσατζόγλου, Κατσίκης ενώ έπαιξαν επίσης οι Αμοργινός, Σωτηρίου, Γεωργίου, Ζαρκαλής, Χρονακόπουλος, Τζορτζίνης, Καρδάμης.

Παρατηρητής του αγώνα ήταν ο Σταύρος Μορφόπουλος και γιατρός του αγώνα ο Ανδρέας Λαγουδέλης.

Στον πάγκο της Μικτής Παίδων της ΕΠΣΑ ήταν ο Δήμος Κσκαντίρης ενώ από πλευράς ΕΠΣΑ το ματς παρακολούθησαν ακόμα οι Γιάννης Ρούσσος, Τάσος Λυμπέρης, Στυλιανού και Πατρικάκος. Επίσης το παιχνίδι παρακολούθησε ο γνωστός βετεράνος άσος Τάκης Καλύκας. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Εντυπωσιακή η Χρυσούπολη, συνέτριψε τον Άτταλο (6-0)

Abola Team

Τα αποτελέσματα του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Παντελίδης Mάνος

Κλήσεις της ΕΠΣΑ στις Μικτές Παίδων και Νέων για τις 29/8

Abola Team 3