free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Δεν ταξίδεψε η Χαλκίδα για Σαντορίνη!

Η αποστολή του ΑΟ Χαλκίς δεν αναχώρησε στις 5 τα ξημερώματα για το λιμάνι του Πειραιά καθώς οι ποδοσφαιριστές έκαναν πράξη τη προειδοποίηση που είχαν απευθύνει πως αν δεν πληρωθούν το μισθό του Σεπτεμβρίου δεν πρόκειται να αγωνισθούν εναντίον του Πανθηραϊκού.

Το λεωφορείο περίμενε μέχρι τις 6:30 το πρωί αλλά παίκτες και τεχνικό επιτελείο δεν εμφανίστηκαν και από ότι φαίνεται, αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά μέσα στην ημέρα, η Χαλκίδα δεν θα παρουσιαστεί στην αυριανή αναμέτρηση την οποία όχι μόνο θα χάσει αλλά θα της αφαιρεθούν 3 βαθμοί ενώ θα επιβληθεί και βαρύτατο οικονομικό πρόστιμο

Οι ποδοσφαιριστές απέχουν από τις προπονήσεις, καθώς παραμένουν 2,5 μήνες απλήρωτοι πριν καλά-καλά ξεκινήσει η σεζόν. Τότε λοιπόν ο Γιώργος Τσαγκάρης μπήκε στα αποδυτήρια και τους υποσχέθηκε πως αυτή την εβδομάδα θα έπαιρναν  χρήματα. Έτσι η ομάδα αγωνίσθηκε εναντίον του Διαγόρα Αγ. Παρασκευής.

Τίποτα απ’ όσα είπε ο Τσαγκάρης δεν τηρήθηκε και έτσι οι παίκτες που έχουν φτάσει οικονομικά στα όρια τους δεν μπήκαν στο λεοφωρείο.Θεωρείται σίγουρα πως έστω και μέρος των οφειλεμένων να δινόταν η ομάδα θα ταξίδευε στη Σαντορίνη. Από το πρωί του Σαββάτου οι διοικούντες προσπαθούν να βρουν μια λύση προκειμένου να πείσουν τους ποδοσφαιριστές να φύγουν έστω σήμερα και να μη γίνει πράξη αυτός ο τεράστιος διασυρμός για το ιστορικό σωματείο.

 

Related posts

Στον Ηρόδοτο ζουν και αναπνέουν για τον αγώνα με τον Αήττητο

Abola Team 2

Ο Α.Ο.Η ΧΑΡΑΥΓΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του Παναγιώτη Αγγελόπουλου.

Ρένος Γιαμπουράς

Τα αποτελέσματα στα ματς του Σαββάτου (9/12) στην Γ’ Εθνική

Abola Team 3