free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
SPORTS

ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΟΝΤΟΕΙΔΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΣΠΑΘΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΝΕΩΝ ΑΝΔΡΩΝ

Διεξήχθη στο ΟΑΚΑ στις 12-11-2017 το Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης Ξιφασκίας της κατηγορίας Νέων Ανδρών (17-20 χρονών), με συμμετοχή 40 αθλητών.

Ο δεκαεξάχρονος αθλητής της ΑΕΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ Παναγιώτης Κοντοειδής έφτασε στον τελικό, αήττητος. Ο τελικός με τον πρωταθλητή της κατηγορίας Ιάσωνα Αριανούτσο εξελίχθηκε σε γιγαντομαχία, η πρώτη θέση κερδήθηκε στον πόντο (15 – 14), όπου επικράτησε ο αθλητής του Πανελληνίου. Ο Παναγιώτης Κοντοειδής έλαβε την δεύτερη θέση και ασημένιο μετάλλιο.

Στην κεντρική ΦΩΤΟ Ο Παναγιώτης Κοντοειδής με τον προπονητή του Θανάση Δελενίκα και στην Σόφια.

Αυτή όμως δεν ήταν η μοναδική διάκριση για τον εκπληκτικό νεαρό πρωταθλητή Παναγιώτη Κοντοειδή.

 

Ο ΚΟΝΤΟΕΙΔΗΣ ΑΘΛΗΤΗΣ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ ΔΙΕΠΡΕΨΕ ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΥΠΕΛΛΟ

 

Ο δεκαεξάχρονος Φιλαδελφειώτης αθλητής της Σπάθης Ξιφασκίας Κοντοειδής Παναγιώτης, μέλος της ΑΕΚ και της ΕΘΝΙΚΗΣ, διέπρεψε στο Πανευρωπαικό Κύπελλο Εφήβων (ΑΤΟΜΙΚΑ) που διεξήχθη στην Σόφια Βουλγαρίας στις 4 Νοεμβρίου 2017. Συμμετείχαν 137 έφηβοι αθλητές από την Ευρώπη αλλά και από άλλες χώρες του κόσμου. Ο Κοντοειδής με 7 νίκες και μια ήττα ( 13-15) κατετάγη στην ΔΕΚΑΤΗ ΤΕΤΑΡΤΗ ΘΕΣΗ συνοδευόμενος από τον προπονητή του Θανάση Δελενίκα.

Ο αθλητής, μαθητής του 2ου Γε.Λ. Νέας Φιλαδελφείας, θα επιστρέψει στην Σόφια στις 9 Δεκεμβρίου για να διαγωνιστεί ξανά. Αυτήν την φορά στην ΒΑΛΚΑΝΙΚΉ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΦΥΣΙΚΉΣ, ως μέλος της DREAM TEAM της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών (ΕΕΦ).

Η Περιφέρεια Βοιωτίας μαζί με την ΕΕΦ και άλλους φορείς διοργανώνουν στα Αντίκυρα την 1η Αμφικτυονία Φυσικών Επιστημών όπου θα συμμετέχει με εργασία του στις 23 Νοεμβρίου 2017. Έπίσης στο Athens College στις 2 Δεκεμβρίου 2017, μετά απο τα επιμορφωτικά σεμινάρια στην ΝΟΚΙΑ ΕΛΛΑΣ, θα είναι ομιλητής με εργασία που αφορά την κινητή τηλεφωνία. 

Related posts

«Ερυθρόλευκο» νταμπλ και στο χάντμπολ!

ΕΡΤ: Δίνει 267.000 ευρώ για κάθε ματς της Super League!

Abola Team 2

ΚΚΕ: «Να ξεκινήσουν όλα τα πρωταθλήματα, η Γ’ Εθνική λειτουργεί σαν επαγγελματική κατηγορία»

Γιώργος Ανανίδας