free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλαϊτζίδης: «Να επιστρέψουμε στις νίκες»

Στην κρισιμότητα που έχει αποκτήσει η αναμέτρηση με το Καματερό, στάθηκε ο τεχνικός της Αλσούπολης Παναγιώτης Καλαϊτζίδης.

 

 

Με την αποφασιστικότητα και τη δίψα για επιστροφή στις επιτυχίες να … ξεχειλίζει, ολοκληρώνει η Αλσούπολη την προετοιμασία της ενόψει της καθοριστικής αναμέτρησης με το Καματερό.

Στην ιδιαίτερα φιλόδοξη ομάδα της Νέας Ιωνίας έχουν ήδη διαγράψει από την μνήμη τους τις δύο συνεχόμενες ήττες από Δάφνη Παλαιού Φαλήρου (2-0) και Λυκόβρυση (0-1) κι επικεντρώνονται πλέον στην όσο το δυνατόν καλύτερη δυνατή προετοιμασία, ώστε να φανούν αντάξιοι των περιστάσεων και να επανέλθουν στις νίκες

Ενδεικτικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Παναγιώτη Καλαϊτζίδη:

«Δουλεύουμε πολύ μεθοδικά, με σκοπό να προετοιμαστούμε κατάλληλα για το επόμενο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στο Καματερό. Θέλουμε να επανέλθουμε στις νίκες μετά τα δύο άτυχα αποτελέσματα που είχαμε κόντρα σε Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και Λυκόβρυση, ώστε η ομάδα να παραμείνει ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα και παράλληλα οι ποδοσφαιριστές μας να ανακτήσουν την αυτοπεποίθησή τους. Όλοι περιμένουμε με ιδιαίτερη ανυπομονησία την συγκεκριμένη αναμέτρηση»

Στα ευχάριστα για την τεχνική ηγεσία συγκαταλέγεται η επιστροφή των Θανάση Παπαδόπουλου και Σπύρου Σιάνου, οι οποίοι ξεπέρασαν πλήρως τους τραυματισμούς τους.

 

 

 

.

 

 

 

Related posts

“Σκαρφάλωσε” στην κορυφή ο ΑΟ Καλαμακίου με τεράστιο “διπλό” 3-2 την Πέρα Κλουμπ

Τάσος Ζαφειρίου

Κουλόλι Αλέξανδρος (Άτταλος Ν. Φιλαδέλφειας): “Ήμασταν σοβαροί και αποτελεσματικοί”

abola10

Ιωάννου: «Μας λείπει το εύκολο γκολ»

Kώστας Παλαιολόγος