free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Είμαστε πανέτοιμοι για τη νίκη!»

Στην ανάγκη η ομάδα του να εκμεταλλευτεί το βατό πρόγραμμα, που ακολουθεί, αναφέρθηεκ ο τενχικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας.

 

 

Με την ψυχολογία στα ύψη, που απορρέει από την άνετη επικράτηση επί του Άρη Χολαργού εμ 2-0 και με την διάθεση όλων στο υπέρτατο σημείο, ο Άγιος Δημήτριος «φουλάρει» με στόχο την δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία του απέναντι στο Καλαμάκι.

Άπαντες στο «κυανέρυθρο» στρατόπεδο έχουν διαπιστώσει ότι πλέον μπροστά τους έχουν μάι τέλεια ευκαιρία να καλύψουν το χαμένο έδαφος και αν προσεγγίσουν την κορυφή του ιδιαίτερα ανταγωνιστικού τρίτου ομίλου, έχοντας ως σύμμαχο τη εξαιρετική αγωνιστική φόρμα, την οποία διανύουν το τελευταίο 15ημερο,

Ο τεχνικός Αντώνης Καρπούζας, φρόντισε να δώσει το δικό του σύνθημα για ένα νικηφόρο σερί:

 

«Είμαστε πανέτοιμοι για την νίκη επί του Καλαμακίου. Όλη την εβδομάδα δουλέψαμε πολύ μεθοδικά και σκληρά επάνω στην διόρθωση συγκεκριμένων τομέων και με όπλο την εξαιρετική μας ψυχολογία θα πάμε να διεκδικήσουμε το πολυπόθητο διπλό, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να ζευγαρώσουμε τις νίκες. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση το τελευταίο 15ημερο, έχουμε βρει ρυθμό και αυτή η παράμετρος, μας δίνει ακόμη μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση για την κρίσιμη συνέχειας. Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε το σχετικά βατό πρόγραμμα, που έχουμε μπροστά μας τις επόμενες τέσσερις αγωνιστικές, ώστε αν καλύψουμε το χαμένο έδαφος και παράλληλα αν εκμεταλλευτούμε το γεογνός ότι αρκετές ομάδες που είναι ανταγωνίστριές μας αναμετρώνται μεταξύ τους.

 

Related posts

Αντώνης Ζαφειριάδης (Θρίαμβος Χαϊδαρίου): “Φαβορί για μένα δεν υπάρχουν”

Τάσος Ζαφειρίου

ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ Π.Ε.Π.Π.: Δηλώσεις Παπακανέλλου (vid)

abola10

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα των αγώνων στις γιορτές

abola10