free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Πάμε να παλέψουμε με τα όπλα που διαθέτουμε»

 

Στις δυσκολίες της αναμέτρησης με την Νέα Σμύρνη εστίασε ο τεχνικός της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου.

 

 

Τα ρέστα της για ένα θετικό αποτέλεσμα που θα πιστοποιεί την αγωνιστική της άνοδο,  καλείται να παίξει η Λυκόβρυση απέναντι στην Νέα Σμύρνη.

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων, το οποίο προέρχεται από την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Αλσούπολης με 1-0 θα επιχειρήσει να δώσει συνέχεια στα θετικά αποτελέσματα του τελευταίου μήνα, αποσκοπώντας να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, κόντρα σε μία ομάδα, η οποία παλεύει το κάθε ματς.

Ο τεχνικός  Κώστας Ιωάννου θα περιμένει μέχρι την ύστατη ώρα να διαπιστώσει εάν θα υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του, δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς, που διαθέτει έχουν θέματα με τις εργασίες τους.

Ο έμπειρος προπονητής φρόντισε να δώσει το δικό του ξεκάθαρος στίγμα: «Θα πάμε να παλέψουμε με τα όπλα που διαθέτουμε. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα ιδιαίτερα μαχητικοί και εμείς κόντρα στα προβλήματά μας, θα επιδιώξουμε να φανούμε όσο το δυνατόν πιο κατάλληλα προετοιμασμένοι και συγκεντρωμένοι, ώστε να φτάσουμε στην κατάκτηση των τριών πόντων, που θα μας βοηθήσουν να απομακρυνθούμε οριστικά από την επικίνδυνη ζώνη»

 

 

 

Related posts

¨Καθάρισε” στο πρώτο μέρος η Λαύρα Αργυρούπολης (2-0)

Abola Team

Φιλίππου: «Να παραμείνουμε προσηλώμενοι»

Kώστας Παλαιολόγος

Έγραψε ιστορία η Λυκόβρυση!