free page hit counter
20.9 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Κινδιλίδης: «Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία»

Στην κρισιμότητα της αναμέτρησης με την Διάνα Ηλιούπολης στάθηκε ο Πρόεδρος της Αθηναϊδας Αλέξανδρος Κινδιλίδης.

 

 

Τα …ρέστα της καλείται να παίξει η Αθηναϊδα στην αναμέτρησή της με την Διάνα Ηλιούπολης.

Η νεοφώτιστη ομάδα της Κυψέλης, η οποία απέχει έξι ολόκληρες αγωνιστικές από την χαρά της νίκης δίνει τον υπέρ πάντων αγώνα για την εξασφάλιση της παραμονής της στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό δεύτερο  όμιλο της ‘ ΕΠΣΑ.

Δεν αποτελεί υπερβολή εάν ειπωθεί ότι η εν λόγω αναμέτρηση έχει αποκτήσει χαρακτήρα … πρόωρου τελικού για την Αθηναϊδα, δεδομένου ότι τα βαθμολογικά περιθώρια έχουν στενέψει υπερβολικά και μόνο η νίκη θα μπορέσει να δώσει την απαιτούμενη ώθηση ενόψει της καθοριστικής συνέχειας.

Ενδεικτικές του κλίματος, που έχει καλλιεργηθεί, είναι οι δηλώσεις του Προέδρου Αλέξανδρου Κινδιλίδη::

 «Για εμάς το παιχνίδι με τη Διάνα Ηλιούπολης είναι ιδιαίτερα κομβικό. Έχουμε βρεθεί σε δεινή βαθμολογική θέση και θεωρώ ότι μόνο η νίκη θα μας επιτρέψει να ανασάνουμε βαθμολογικά, Πρέπει να κερδίσουμε πάση θυσία. Είμαστε αισιόδοξοι, πάντως και πιστεύουμε στις δυνατότητες της ομάδας μας κι εκτιμώ ότι με την βοήθεια του κόσμου μας έχουμε όλες τις προδιαγραφές να κερδίσουμε , ώστε να αποκτήσουμε και την κατάλληλη ψυχολογία ενόψει της δύσκολης συνέχειας που μας περιμένει»

Τα αγωνιστικά προβλήματα για τον τενχικό Γαληνό Νικολαϊδη είναι πολλά, με πιο χαρακτηριστικά τις απουσίες του μόνιμα τραυματία Κώστα Τούρλα και του τιμωρημένου Άρη Πλεξίδα.

 

Related posts

Σπουδαία νίκη ο Φωστήρας Ηλιούπολης!

abola10

Μαντζούνης: «Φανήκαμε πολύ ανταγωνιστικοί»

Kώστας Παλαιολόγος

Μπαλάρα η Ηλιούπολη!

abola10