free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Το Ηράκλειο 3-1 το Ρουφ

Σ’ ένα ματς στο οποίο υπερίσχυσε η δύναμη με αποτέλεσμα να υπάρξουν τραυματισμοί όπως του αρχηγού του Ρουφ Τριανταφύλλου ο οποίος αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο αφού έβγαλε τον ώμο του, το Ηράκλειο νίκησε με σκορ 3-1 το Ρουφ.

Στο 16′ ο Τσιρκινίδης με μακρινό σουτ και αφού η μπάλα βρήκε και σε κάποιο πόδι έγινε το 1-0 για το Ηράκλειο. Στο 70′ με μακρινό απευθείας φάουλ ο Καφετζής διπλασίασε το σκορ για το συγκρότημα του Νίκου Παπαρούνη. Στο 91′ ο Τομπουλίδης με κοντινό σουτ μετά από ασίστ του Κουτσοβέλη μείωσε σε 2-1. Στο 92′ ο Μέτσο με γυριστή φακτσαριστή κεφαλιά γράφτηκε το τελικό 3-1. Στο 9 σε τρομερό σε δύναμη διαγώνιο σουτ του Γκούγκα έσωσε με τα πόδια ο Κουνάδης ο οποίος έπραξε το ίδιο σε κοντινό σουτ του ίδιου παίκτη στο 10′. Στο 18′ οι του Ρουφ διαμαρτυρήθηκαν έντονα για πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Τζώρτζη μέσα στην περιοχή. Στο 55′ σε φοβερό σουτ του πολύ δραστήριου Φωτόπουλου ο Γκλώτσας απέκρουσε σωτήρια. Στο 63′ οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν νέο πέναλτι σε μαρκάρισμα στην περιοχή στον Φωτόπουλο. Στο 68′ η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ σε διαγώνιο σουτ του Κατσούλη, στο 73′ σουτ του Κουτσοβέλη έδιωξαν οι αμυντικοί πριν η μπάλα περάσει την γραμμή ενώ στο 75′ ο Αναγνωστόπουλος που έφυγε μόνος του σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε ελάχιστα άουτ χάνοντας μοναδική ευκαιρία. Με τη λήξη του αγώνα δημιουργήθηκε μικροένταση με αποτέλεσμα να αποβληθούν οι Αναγνωστόπουλος και Συράκος. Επεισόδια έγιναν και έξω από το γήπεδο όταν δέκα άτομα από το Ρουφ δέχθηκαν επίθεση από εκατό άτομα. Για άνανδρη επίθεση εκατό ατόμων κάνουν λόγω οι άνθρωποι του Ρουφ. Στην αναμπουμπούλα πάντως τραυματίστηκε ελαφρά ο αντιπρόεδρος του Ηρακλείου Νάσος Κωστόπουλος. Ο διαιτητής Σ. Κοσικίδης με τα πολλά λανθασμένα σφυρίγματα προκάλεσε εκνευρισμό και στον αγωνιστικό χώρο και στην εξέδρα. Άριστοι οι βοηθοί του Κορτέσης, Κουτσόγιαννος. ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Γκλώτσας, Μέρτκολα, Κατσούλης, Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Λύκος, Τσιρκινίδης, Χρήστου(87′ Σπυριδάκης), Γκούγκας(88′ Λιαπίδης), Καφζετζής(88′ Μπακαδήμας), Αντωνόπουλος(83′ Μέτσο). ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Κουνάδης, Τομπουλίδης, Χατζηγιαννακός, Τριανταφύλλου(66′ λ.τ. Συράκος), Μπέρτζος, Μπένας(46′ Φωτόπουλος), Χατζής(71′ Σφακιανάκης), Σαμαράς, Κουτσοβέλης, Τζώρτζης, Καρυπίδης. 

Το ματς παρακολούθησαν το εκλεκτό στέλεχος της ΕΠΣΑ Μανώλης Στρατής. ο τεχνικός του Αήττητου Σπάτων Πάρις Κωνσταντακόπουλος και ο πρόεδρος της ομάδας Μάκης Ράπτης-ο Ραπτέλο, ο τεχνικός του Κένταυρου Βριλησσίων Πέτρος Μπόντζος, ο τεχνικός των Πετραλώνων Βαγγέλης Ιντζέκαρος, o τεχνικός των Αγ. Αναργύρων Ισίδωρος Σταυριανός αντιπρόεδρος του Ρουφ Δημήτρης Κρητικός και ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης.

Πριν την έναρξη του αγώνα όπως έγινε και σε όλα τα παιχνίδια σε όλη την χώρα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στην Δυτική Αττική από την κακοκαιρία.

Related posts

Παπάγος-ΠΑΟ Ρουφ 1-0 με ασύλληπτο γκολ!

Ρένος Γιαμπουράς

Το πρόγραμμα των φιλικών της Αγ. Παρασκευής

Abola Team 3

Νέο «χτύπημα» με Λάμπρο Δήμο!

abola10