free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας 6-0 το Υπουργείο Γεωργίας

Το τρία στα τρία έκανε η δημοφιλής ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας διατηρώντας το απόλυτο των επιτυχιών στις τρεις πρώτες στροφές του φετινού πρωταθλήματος της ΑΔΕΔΥ.

Αυτή τη φορά η ταξιαρχία του Βασίλη Τρίχου με κορυφαίους τους Μουζή που πέρασε πολλές μπαλιές τρύπες .όπως επίσης τους Σαχινίδη και Κουκόπουλο που ο καθένας σημείωσε χατ τρικ όπως και τους Γιαννακάκη, Αμανατίδη και Καστανιώτη που έκαναν πολύ καλή δουλειά, επικράτησε στο Δημοτικό Γήπεδο Ηρακλείου-Πρασίνου Λόφου με 6-0 της ομάδας του Υπουργείου Γεωργίας.

Στο 25′ ο Κουκόπουλος από ασίστ του Μουζή έκανε το 0-1 για την φιλοξενούμενη σε αυτό το ματς ομάδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΕΘΑ) ενώ στο 46′ ο Κουκόπουλος με φαλτσαριστή-αριστουργηματική κεφαλιά ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-2. Στο 52′ ο Σαχινίδης με φοβερό πλασέ έκανε το 0-3 ενώ ο ίδιος παίκτης στο αμέσως επόμενο λεπτό στο 53′ με σόλο από τα δεξιά και ασύλληπτο σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 0-4. Στο 56′ πάλι ο Κουκόπουλος με ψηλοκρεμαστή κεφαλιά για χάι λάιτ έκανε το 0-5 ενώ στο 67′ ο Σαχινίδης με νέο σόλο έγραψε το τελικό 0-6. Στο 34′ σε σουτ του Γιαννακάκη πραγματοποίησε εκπληκτική απόκρουση ο γκολκίπερ Ζέρβας, στο 39′ σε εκπληκτικό σε τέχνη μακρινό φάουλ του αρχηγού των νικητών Παρούση η μπάλα χτύπησε στο κάθετο δοκάρι και κατέληξε άουτ ενώ στο 55′ σε εξ΄επαφής σουτ του Χαρακάκου η μπάλα τράνταξε το κάθετο δοκάρι αλλά δεν κατέληξε στα δίχτυα. Εντυπωσιακός όποτε χρειάστηκε ο γκολκίπερ του ΥΕΘΑ Δώριζας ο οποίος πάντως τις περισσότερες φορές ενήργησε από θέση λίμπερο. Άριστο το διαιτητικό τρίο Τεγονίκος, Τσαγκάρης, Λαμπρόπουλος ενώ γιατρός του αγώνα ήταν ο Αρίστος Κουλακμανίδης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΓΕΩΡΓΙΑΣ (Κόουτς Γιώργος Φρουζάκης): Ζέρβας, Τσίντζος, Δρακόπουλος, Κολυμπίρης, Σαλτέρης, Φρουζάκης, Μηνάς, Μπάμης, Παπαδόπουλος, Μπιρμπαγιάννης, Γούναρης ενώ έπαιξαν επίσης οι Ασωνίτης, Γιαννόπουλος, Κατσάφαρος, Μπούρας, Κυριάκου, Τσασούλης, Κουτσουρής, Φλέρης.

ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΜΥΝΑΣ /ΥΕΘΑ) (Κόουτς Βασίλης Τρίχος): Δώριζας, Γιαννακάκης, Αμανατίδης, Καστανιώτης, Βάγιας, Παρούσης, Σαχινίδης, Μουζής, Κουκόπουλος, Χαρακάκος, Μίνος-Σακκάς ενώ έπαιξαν επίσης οι Καραβασιλειάδης, Μυκωνιάτης, Αγγελίδης, Κομπορόζος, Ζαμπάρας, Βάρσος.

Σε άλλο ματς που έγινε στο ίδιο γήπεδο η ομάδα του ΟΑΕΔ που είχε τέσσερα δοκάρι κι έχασε σίγουρα γκολ νίκησε την ομάδα του ΟΔΥΕ με 1-0.

Related posts

Πρωταθλήτρια η ομάδα του Υπουργείου Εσωτερικών στην ΑΔΕΔΥ

Abola Team 3

Το Βέλγιο έστειλε τον Νεϊμάρ πίσω στη Βραζιλία

Abola Team 2

Ο Τεχνικός της Αγίας Παρασκευής Γιάννης Χαραλαμπίδης

Τάσος Ζαφειρίου