free page hit counter
22.5 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Έσπασε το ρόδι η Τριγλία Ραφήνας, 3-1 τον Αιολικό

Την πρώτη της νίκη σημείωσε η Τριγλία Ραφήνας κόντρα στον Αιολικό. Σε έναν κακό αγωνιστικό, χώρο, οι γηπεδούχοι επικράτησαν με 3-1.

Το πρώτο μέρος δε διεκδικεί δάφνες ποιότητας, με λίγες ευκαιρίες εκατέρωθεν. Στο 40′ ο Αιολικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τέρμα του Χρήστου, όταν μετά από σουτ του Μουδούρογλου, πήρε την επαναφορά και έστειλε την μπάλα στο πλεκτό με κεφαλιά.

Το γκολ αυτό αντί να «ρίξει» τον σύλλογο της Ραφήνας, έδρασε ευεργετικά και οι γηπεδούχοι μπήκαν φουριόζοι στο δεύτερο ημίχρονο.

Ο Αμπντουραχμάνι ισοφάρισε στο 62′ με έξυπνη εκτέλεση φάουλ. Ο Βουτσιώτης πέτυχε την ολική ανατροπή για την Τριγλία με γκολ από το ύψος της περιοχής. Ο Αιολικός πίεζε για την ισοφάριση, αλλά οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που σκόραραν, όταν μετά από αντεπίθεση, ο Ντάφλας στο 86′ διαμόρφωσε το τελικό 3-1.

Έτσι, η Τριγλία έφτασε τους 4 βαθμούς και έφτασε τον σημερινό του αντίπαλο, αλλά και τον Ταμυναϊκό.

Οι συνθέσεις:

Τριγλίας Ραφήνας (Φώτης Θανέλλας): Ιωσήπου, Καμβύσης, Τσάγκαρης, Μακρής, Τσακίρης, Νικολακόπουλος (90’ Καφετζής), Ινγλαντίν (84’ Κατσαβριάς), Καραγιάννης, Αμπντουραχμάνι (90’ Πολυχρονάκης), Ντάφλας, Σακελλαρίου (55’ Βουτσιώτης)

Αιολικός (Κωνσταντίνος Ψυρρόπουλος): Γιώτας, Καδής (83’ Κροτσίδας), Κρητικός, Τάχιας, Διακόρωνας (74’ Παλαμουτσής), Κριπιντίρης, Μουδούρογλου, Παληγεώργος, Χρήστου, Μπουρούς, Λαμπράκης (58’ Λαλάς)

Φωτο: irafina

Related posts

Συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι στον Διαγόρα Ρόδου

Abola Team 2

Το πρόγραμμα του 4ου ομίλου της Γ΄ Εθνικής!

Ρένος Γιαμπουράς

Ξεκινάνε τη Δευτέρα 31/7 Ηλυσιακός και Φωστήρας

Abola Team 3