free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

Ο Μανδραϊκός 3-2 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας, ο Πανελευσινιακός 2-0 την ΑΕ Ζεφυρίου

Σε ματς θρίλερ ο Μανδραϊκός νίκησε με σκορ 3-2 τον ΠΑΟΚ Μάνδρας στο τοπικό ντέρμπι.

Πολλές οι ευκαιρίες εκτός από τα πέντε γκολ για τις δύο ομάδες με σημαντικότερη ενα χαμένο τετ α τετ του Λελούδα όπου αφού πέρασε και τον τερματοφύλακα πλάσαρε με τον Δρούγγο να σώζει σχεδόν πάνω στην γραμμή. Τα δυνατά μαρκαρίσματα και η ένταση στο ματς οδήγησαν τον διαιτητη να αποβάλει τον προπονητή του ΠΑΟΚ Μάνδρας Κάσδαγλη Μιχάλη. 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενος λεπτου σιγή για τα θύματα της θεομηνίας στην Δυτική Αττική.

Η σειρά των γκολ: 0-1  στο 19’ ο Τύρπος από εκτέλεση φάουλ “κρέμασε” τον τερματοφύλακα του ΠΑΟΚ Μάνδρας και μετά αφιερώνει το γκόλ στον άτυχο τερματοφύλακα της ομάδας Μπαλασάκη που τραυματίστηκε πρόσφατα.

0-2  στο 30’ ο Μονέ με όμορφο σουτ μετά απο την περιοχή μετά απο καταπληκτική προσποίηση και τρίπλα στον αντίπαλο αμυντικό Δρούγγο.

0-3  στο 50’ εκτέλεση πέναλτι από τον Horvat που υπέπεσε ο Πλάτανος επί του Μονέ και για το οποίο οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν στον διατητη όμως απο την φωτογραφία φαίνεται καθαρά η παράβαση του Πλάτανου είναι εντός περιοχής.

1-3 στο 67’ με πλασέ του Κοπαλά μετά από συνεχόμενη φάση μέσα στα καρέ του Μανδραικού.

2-3  στο 73’ ο Παπακωνσταντίνου από λάθος της αμυντικής λειτουργίας του Μανδραικού σκόραρε και έβαλε φωτιά και πάλι στο παιχνίδι. Ωστόσο στα υπόλοιπα λεπτά πριν την λήξη του αγώνα δεν άλλαξε τίποτα στο σκορ.

 

Διαιτήτευσε ο Σταύρος Δημητρόπουλος. Βοηθοί: Δημόπουλος-Βαλκάνος. (Παρατηρητής Αγώνα: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ).

 

 ΠΑΟΚ ΜΑΝΔΡΑΣ(προπονητής Μιχάλης Κάσδαγλης): SPAHLA, ΚΑΚΟΣΙΜΟΣ, ΜΑΝΤΖΙΟΥΡΑΣ, ΔΡΟΥΓΓΟΣ, ΛΟΓΚΑΡΑΚΗΣ, ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΟΠΑΛΑΣ, ΠΛΑΤΑΝΟΣ, ΡΙΖΑΙ, ΚΟΚΟΣΙΜΟΣ, ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

 

 ΜΑΝΔΡΑΙΚΟΣ(προπονητής Θεόφιλος Καλύβας): ΠΟΡΑΝΙΔΗΣ, ΓΚΙΝΗΣ, ΤΖΑΦΕΡΑΚΟΣ, ΕΒΕΡΕΤ, ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ,ΤΥΡΠΟΣ, ΤΟΥΣΗΣ, HORVAT, ΜΟΝΕ, ΛΕΛΟΥΔΑΣ, ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ

Καλύτερος στην επανάληψη ο Πανελευσινιακός με δύο τέρματα του Μάκη Μπέχλη (60’ 69’), εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι ο αντίπαλός του ομάδα της ΑΕ Ζεφυρίου έμεινε με 10 ποδοσφαιριστές από το 58΄ επικράτησε με 2-0 και επέστρεψε στις επιτυχίες ενώ ξέφυγε από την επικίνδυνη ζώνη.

 

Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενος λεπτού σιγή για τα θύματα της θεομηνίας στην Δυτική Αττική.

 

Διαιτήτευσε ο Αριστείδης Αλιάγας. Βοηθοί: Νατσιόπουλος-Μηλιώνης. Ιατρός αγώνα Σωτήρης Πιλίλης. Παρατηρητής αγώνα Κώστας Βαλσαράς.

 

 

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ Α.Ο(προπονητής Σταύρος Ψιμουλάκης): Σαμπατάκος, Μπίμπα, Ανταλής(72’ Μουράτι), Ακαρέπης, Κολάγκι, HOXHRAFATJON, Μπέχλης, Μαρινόπουλος, Πιπέρης(64’Τουρλίδης Κ), Αντωνίου(46’ Ζίου), Κωνστάντης(46’ Κουτσομύτης).

 

 

ΑΕ ΖΕΦΥΡΙΟΥ(προπονητής Παναγιώτης Λουμάκης): Παπαδόπουλος, Καπουράνη Ν, Σάμουελ( 83’Μπουρλής), Ζέρβας, Σφακιανάκης Α, Σφακιανάκης Κ(84’Ρόντος), Πομπουρίδης, Ιακωβίδης Κ(61’ Τσιάκος), Ιακωβίδης Α(83’ Μπούας),Σφακιανάκης Α, Τσαλερίδης.

 

 

 

Related posts

Τον γκολκίπερ Μπαλασάκη απέκτησε ο Μανδραϊκός

Abola Team 2

Τα σημερινά (23/11/19) αποτελέσματα στην ΕΠΣΔΑ

Abola Newsroom

Ο Βασίλης Στασινόπουλος νέος τεχνικός του Βύζαντα

Ρένος Γιαμπουράς