free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τσιμπάκης: «Δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει»

Στην ανάγκη για βελτίωση στο τομέα αξιοποίησης των ευκαιριών επικεντρώθηκε ο προπονητής του Πανερυθραϊκού Αντώνης Τσιμπάκης.

 

 

Το φαινόμενο, που θέλει στα τελευταία παιχνίδια τον Πανερυθραϊκό να … τιμωρείτια από μία στιγμή αδράνειας, επαναλήφθηκε κι απέναντι στην Πεύκη.

 Η φιλόδοξη ομάδα των βορείων προαστίων αναδείχθηκε ισόπαλη με 1-1, με τον Αντώνη Τσιμπάκη να στέκεται στην αναποτελεσματικότητα που παορυσιάζει η ομάδα του :

 «Απέναντι στην Πεύκη επαναλήφθηκε το ίδιο σενάριο, που βλέπουμε στα τελευταία μαςπαιχνίδια να μας θέλει να τιμωρούμαστε από μία στιγμή ολιγωρίας. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήμασταν πολύ ανώτεορι από τον αντίπαλό μας, ευτυχήσαμε να προηγηθούμε, αλλά μία ολιγωρία μας στοίχισε την νίκη. Γενικότερα δεν παίρνουμε αυτό που μα ςαξίζει στα τελευταία μας παιχνίδια βάσει της συνολικής μας εικόνας. Έχουμε ξεκάθαρο πρόβλημα στο σκοράρισμα, τομέας, στον οποίο θα επικεντρωθούμε, ώστε να παρουσιάσουμε βελτίωση, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα μας. Τώρα η προσοχή μας επικεντρώνεται στο επόμενο δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Χολαργό.»

Related posts

Οι διαιτητές του Σαββατοκύριακου στην ΕΠΣΑ

Abola Team

Τσιμπάκης: «Είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

«Διπλή» ενίσχυση με Φάνη Καλογερή και Γιάννη Σιγάλα η Νέα Ιωνία

Kώστας Παλαιολόγος