free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Χαραλαμπίδης: «Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα»

Την άποψη ότι το 3-0 υπέρ του Απόλλωνα Χαλανδρίου αδικεί κατάφωρα την ομάδα του, εξέφρασε ο τεχνικός των Βριλησσίων Γιάννης Χαραλαμπίδης.

 

 

Με ήττα 3-0 από τον πρωτοπόρο Απόλλωνα Χαλανδρίου συνέχισαν τα Βριλήσσια την πορεία τους στον ιδιαίτερα απαιτητικό δεύτερο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ.

Πέραν της ήττας όμως η εν γένει παρουσία της ομάδας των βορείων προαστίων ήταν αρκετά θετική, δεομένου ότι φάνηκε αρκετά ανταγωνιστικό και όπως διατείνονται οι ιθύνοντες του συλλόγου, το τελικό σκορ δεν ανταποκρίνται στην εικόνα της αναμέτρησης

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Γιάννη Χαραλαμπίδη:

«Μπορεί να ηττηθήκαμε με 3-0 απο μία πολύ ποιοτική ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων Χαλανδρίου, ωστόσο, το τελικό αποτέλεσμα δεν ανταποκρίνεται στην εικόνα του αγώνα.

Το πρώτο γρήγορο γκολ που δεχθήκαμε, σε συνδυασμό με τον τραυματισμό του Δαμιανού Γκρέκου μας άλλαξαν εντελώς τα πλάνα κι αναγκαστήκαμε να διαδοροποιήσουμε την αγωνιστική μας τακτική.

Στο δεύτεορ ημίχρονο γίναμε πολύ πιεστικοί, δημιουργήσαμε και χάσαμε αρκετές ευκαιρίες, ώστε να πάρουμε κάτι από την αναμέτρηση, αλλά κόντρα στη ροή του αγώνα δεχθήκαμε άλλα δύο τέρματα από τους αντιπάλους μας και κάπως έτσι διαμορφώθηκε αυτό το 3-0. Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος από την προσπάθεια των παικτών μου, δεδομένων και των δυσκολιών που κληθπηκαμε να αντιμετωπίσουμε»

 

 

 

Related posts

«Προχωράμε παρακάτω!»

Kώστας Παλαιολόγος

Συνεχίζoυν με τον Δημήτρη Μπουγά και τη νέα σεζόν τα Μελίσσια

Ξανά με σούπερ Ζαννίκο τα Μελίσσια!

Βασίλης Θεόκλητος