free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΔΑ

O Βύζαντας Μεγάρων νίκησε 3-2 στην Γκορυτσά τον Πυρρίχιο

Στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστική της Α΄κατηγορίας ΕΠΣΔΑ ο Βύζαντας Μεγάρων επικράτησε στο γήπεδο Γκορυτσάς του Πυρρίχιου Ασπροπύργου με 3-2.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του Βύζαντα που κοουτσάρησε ο Μάκης Πανταζής προηγήθηκε 0-3 με τέρματα που σημείωσαν οι: Γιώργος Κλωνάρης 4’ και Θάκης Δρίτσας(27’ 42).

 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι αγωνιζόντουσαν με παίκτη λιγότερο αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα στο 44’ ο Κομιώτης κατάφεραν να αντιδράσουν και να μειώσουν με τέρματα του Παπαδόπουλου 53’ και Λαζαρίδη 63’.

 

Στο τέλος του αγώνα ο διαιτητής Φίτσας σημείωσε στο Φ.Α και τον Μυφταράνγκο(Πυρρίχιου) . Βοηθοί: Παύλος Χ-Χαντζίκος Γ.Παρατηρητής αγώνα Βασίλης Ντζελέπης.

 

 

ΠΥΡΡΙΧΙΟΣ ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΥ(προπονητής Σταύρος Σταυρακάκης):  Στεφανίδης, Βασιλειάδης, Μερκάι, Μαυροδόντης, Παντελής (62’ Λαζαρίδης), Μυφταράνγκο,Πιπερίδης(75΄Ερμπαλίδης), Αποστολόπουλος (46’Φαμελιάδης), Παπαδόπουλος, Σότα, Κομιώτης.

 

 

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ(προπονητής Μάκης Πανταζής): Κατσικούρης, Μάλης, Τσίγκρης (58’Μουσκάι), Χατζηπαππάς, Εμετό, Κουρκούτης, Παναγιωτόπουλος(88’Βασίλαινας), Π.Κλωνάρης, Δρίτσας, Γ.Κλωνάρης, Δέσκος(80’Πανταζής).

Related posts

Τελείωσαν πριν από λίγη ώρα τα παιχνίδια της ΕΠΣΔΑ.

Ρένος Γιαμπουράς

Πλησίασε τον Ηρακλή ο Θρασύβουλος

Nάσος Φακίδης

Στην «κορυφή» ο Βύζας

Nάσος Φακίδης