free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καλογερόπουλος: «Κοιτάζουμε τους αντιπάλους μας στα μάτια»

Στο γεγονός ότι η ομάδα του παρουσιάζεται αρκετά ανταγωνιστική στα τελευταία της παιχνίδια στέκεται ο τεχνικός της Αναγέννησης Πετρούπολης Σάκης Καλογερόπουλος.

 

 

 

Τις εξαιρετικές της εμφανίσεις συνέχισε η Αναγέννηση Πετρούπολης απέναντι στον δυνατό Άρη Χολαργού, μετον οποίο αναδείχθηκε ισόπαλη με 2-2.

Οι νεοφώτιστοι αν και βρέθηκαν σε δύο περιπτώσεις να κυνηγούν στο σκορ, εντούτοις φανέρωσαν ψυχικά αποθέματα και κατάφεραν να φτάσουν στην ισοφάριση σε 2-2, που τους επέτρεψε να πάρουν ένα πολύτιμο βαθμό στην προσπάθεια, που καταβάλλουν στον τριτο όμιλο της Β’ Κατηγορίας για παραμονή

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Σάκη Καλογερόπουλου, ο οποίος εκφράζει την γενικότερη ικανοποίησή του για την διαρκή αγωνιστική άνοδο της ομάδας του:

«Το πλέον ευχάριστο είναι ότι κοιτάζουμε όλους τους αντιπάλους μας στα μάτια και ότι τουλάχιστον δεν χάνουμε. Καταφέρνουμε να δείχνουμε ανταγωνιστικοί. Πλέον η αγωνιστική μας άνοδο φαίνεται κι εντός γηπέδου κι αυτό το στοιχείο μας επιτρέπει να ατενίζουμε με μεγαλύτερη αισιοδοξία τη συνέχεια.

Η άποψή μου είναι ότι εφόσον συνεχίσουμε σ’ αυτούς τους ρυθμούς, με την ίδια συγκέντρωση και σοβαρότητα, είναι θέμα χρόνου να έρθουν και οι νίκες, που θα μας απαγκιστρώσουν από τις δύσκολες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα. Βρισκόμαστε χαμηλά καθαρά λόγω συγκυριών»

 

 

 

 

 

Related posts

Μίτροβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Kώστας Παλαιολόγος

Επιστροφή Παναγιώτη Μπάκα στην Αγία Ελεούσα!

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Επιβεβαιώσαμε την θετική μας πορεία»

Kώστας Παλαιολόγος