free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Μίτροβιτς: «Συγχαρητήρια στους παίκτες μου»

Τα εύσημα στους ποδοσφαιριστές του για την νίκη της πρεμιέρας κόντρα στην Ιεράπολη απένειμε ο τεχνικός του ΑΟ Βύρωνα Ντράγκαν Μίτροβιτς.

 

 

Ιδανικό ήταν για τον ΑΟ Βύρωνα το ξεκίνημά του στον ιδιαίτερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ. 

Η ομάδα των ανατολικών προαστίων αποδίδοντας όμορφο κι ελκυστικό ποδόσφαιρο, επιβλήθηκε άνετα με 3-0 της Ιεράπολης, αναδεικνύοντας ένα μέρος των δυνατοτήτων του, πείθοντας ότι έχει όλα τα φόντα να διαδραματίσει καταλυτικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα. 

Η συνολική εικόνα της ομάδας επέφερε την απόλυτη ικανοποίηση του προπονητή Ντράγκαν Μίτροβιτς, ο οποίος με δηλώσεις του, έδωσε το σύνθημα για ακόμη καλύτερη συνέχεια: 

«Είαμι πολύ ευχαριστημένος από τη συνολική απόδοση των ποδοσφαιριστών μου. Πάντα οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες και ιδιαιτερότητες, όμως η ομάδα μας φάνηκε απόλυτα έτοιμη. Ευτυχήσαμε να πετύχουμε γρήγορα το πρώτο γκολ κι επιβάλαμε το ρυθμό μας και τελικά φτάσαμε στην νίκη, που τόσο την είχαμε ανάγκη. Θα ήθελα να τους δώσω τα συγχαρητήριά μου 

Σε αυτό το σημείο θα ήθελα να ευχαριστήσω ολόψυχα τον κόσμο της ομάδας για την τρομερή του στήριξη και το πάθος του που μετέδωσε στην ομάδα. Μαεςέδωσαν απίστευτη ώθηση και θα τους χρειαστούμε σε όλα τα παιχνίδια της σεζόν» ήταν το αρχικό σχόλιο του Σερβοέλληνα τενχικού, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο δύσκολο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στον Άρη Χολαργού., Θα πάμε όσο το δυνατόν καλύτερα προετοιμασμένοι, ώστε να διεκδικήσουμε το καλύτερο δυαντόν αποτέλεσμα».

 

 

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Πάση θυσία νίκη με τον Γκυζιακό»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουφογιαννάκης: «Δεν ξεχωρίζουμε παιχνίδια»

Γιαννόπουλος: «Συγχαρητήρια στον Άγιο Δημήτριο για τη νίκη του»

Kώστας Παλαιολόγος