free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

ΛΑΥΡΑ ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ: Με απόλυτη επιτυχία η κοπή πίτας!

Με κάθε επισημότητα και με παρουσία πλήθους κόσμου η ομάδα των νοτίων προαστίων έκοψε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα της την Κυριακή 27 Ιανουαρίου.

 

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Ελληνικού – Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ο πρώην Αναπληρωτής Νομάρχης Αθηνών Χάρης Πασβαντίδης, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Πολιτικής Προστασίας Βασίλης Κρητικός, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος του Δημάρχου Χρήστος Κανελλίδης, ο Αντιπρόεδρος Δ.Σ. & Εκπρόσωπος της Δημοτικής Παράταξης “Ξανά η Πόλη Μπροστά ” Χρήστος Μιμηγιάννης οι Δημοτικοί με την Παράταξη “Δημοτική Συνεργασία” Παναγιώτης Κοροβέσης και Γιώργος Κοκκίνης, ο Πρόεδρος του Α.Ο.Ν.Α. Κων/νος Βάγιας,καθώς και ο Πρόεδρος των Σουρμένων Βασίλης Βάσσιος με τους Αποστόλη Οικονόμου και Ηλία Κωνταντινόπουλο.

Την Ε.Π.Σ.Α εκπροσώπησε ο Βασίλης Λαδάς. Τέλος παρευρέθη ο Γιώργος Θωμαΐδης πρώην Γεν. Γραμματέας της Ε.Π.Ο. Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βλάσης Ρηγόπουλος έκανε ένα μικρό απολογισμό τονίζοντας κυρίως την πολύ καλή δουλειά που γίνεται στην Ακαδημία της Ομάδας καθώς επίσης και για την πορεία της Ανδρικής μας ομάδας.

Μετά την κοπή της πίτας ο Δήμαρχος απηύθυνε εγκάρδιο χαιρετισμό και παρέλαβε από τον Πρόεδρο ένα χειροποίητο μπρελόκ κλειδιών με το σύμβολο της Λαύρας. Ο Σύλλογος επίσης βράβευσε τον Χάρη Πασβαντίδη, τον αθλητή μας Κυριάκο Γούλα, τους Παναγιώτη και Γιάννη Γκλάβα, και τέλος τον παλαίμαχο αθλητή μας Τάκη Κουρμουζά.

Η εκδήλωση έκλεισε με την αναφορά ονομαστικά όλων των χορηγών και στη συνέχεια μοιράσθηκαν στους αθλητές και γονείς κομμάτια από την πίτα και δώρα για τους τυχερούς που βρήκαν το φλουρί!

Related posts

Ισοπαλία στο Ίλιον

Βασίλης Θεόκλητος

Μουχαμέτη Έντη (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Δεν ήταν καλή μέρα για μας”

abola10

«Θα τα δώσουμε όλα!»

Kώστας Παλαιολόγος