free page hit counter
27.8 C
Αθήνα
27 Ιουλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Πρόκριση στο Κύπελλο ΕΠΣΑ το Ρουφ, 3-1 τους Ερασιτέχνες του Απόλλωνα-Τραυματισμός του Τζώρτζη-Οι παρουσίες στο γήπεδο

Με πανηγυρικό τρόπο στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ πέρασε το Ρουφ που νίκησε στην έδρα του τους Ερασιτέχνες του Απόλλωνα με σκορ 3-1.

Το σκορ άνοιξε η “Αούστρια” στο 46′ ο Φωτόπουλος με σουτ ο οποίος εκμεταλλεύτηκε με τον ιδανικότερο τρόπο το ριμπάουντ που πήρε μετά από το φάουλ του Παππά και την κεφαλιά του προωθημένου Μπέρτζου όπου η μπάλα βρήκε στο κάθετο δοκάρι. Στο 60′ ο διαιτητής Αλάμπεης που είχε τους άριστους βοηθούς Αργυρό και Γουρέλη είδε πέναλτι εις βάρος των γηπεδούχων στην διεκδίκηση της μπάλας του γκολκίπερ Θεοδωράκη με τον Καρυμπίδη. Σε αυτή την περίπτωση έκανε λάθος ο διαιτητής Αλάμπεης αφού δεν υπήρξε ανατροπή. Το πέναλτι εκτέλεσε ο αρχηγός του Απόλλωνα Τζιόλας που έφερε το ματς στα ίσια. Οι κινήσεις τακτικής ωστόσο του Γιάννη Σιλεβίστα έφεραν την νίκη και την πρόκριση στο Ρουφ. Στο 79′ από φάουλ του Παππά ο προωθημένος και κορυφαίος του γηπέδου Μπέρτζος με ασύλληπτη ψηλοκρεμαστή κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 91′ ο Ζήσης με σουτ και αφού η μπάλα κόντραρε και σε πόδι αντιπάλου έγραψε το τελικό 3-1. Στο 14′ ο γκολκίπερ Σταματίου απέκρουσε δύσκολα σε απευθείας κόρνερ του Γ. Ασλανίδη, στο 33′ σε σουτ του Ζήση απέκρουσε σωτήρια ο γκολκίπερ Σταματίου ενώ στο 35′ ο Γ. Ασλανίδης στην γραμμή του κόρνερ κατάφερε με εκπληκτικό τρόπο να αποφύγει τέσσερις αντιπάλους. Στο 49′ σε επικίνδυνο γύρισμα του Μεσσήνη πρόλαβε και απομάκρυνε αμυντικός του Ρουφ ενώ στο 66′ η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ σε μακρινό σουτ του Τζώρτζη ενώ την ίδια κατάληξη είχε η μπάλα στο 80′ σε φοβερό και θεαματικό μακρινό σουτ του Σαμαρά. Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής Ανδρέας Νταγιάκος.

Διακρίθηκαν επίσης οι Γ. Ασλανίδης, Χατζηγιαννακός, Φωτόπουλος, Ζήσης και Ρώσση, Διονέλλης, Χρήστου, Γεωργακόπουλος.

ΡΟΥΦ (Γιάννης Σιλεβίστας): Θεοδωράκης, Μπένας, Μπράτσι(61′ Τριανταφύλλου), Χατζηγιαννακός, Μπέρτζος, Λαγκαδινός, Φωτόπουλος, Ε. Ασλανίδης(37′ Παππάς), Κουτσοβέλης(54′ Τζώρτζης, 77′ λ.τ. Σαμαράς), Γ. Ασλανίδης, Ζήσης. ΕΡΑΙΤΕΧΝΕΣ ΑΠΟΛΛΩΝΑ (Λευτέρης Βελέντζας): Σταματίου, Παπακωνσταντίνου, Ρώσσι, Τζαφέρι, Τζιόλας, Γεωργακόπουλος, Λιούμης(67′ Κόκκορης), Διονέλλης, Καρυμπίδης(81′ Γιαούπι), Σαχσανίδης(77′ Αναστασίου), Μεσσήνης(58′ Χρήστου). 

Το ματς παρακολούθησαν: Ο διοικητικός ηγέτης του Ρουφ Θοδωρής Κουνάδης, ο Κώστας Κουνάδης και ο Λευτέρης Κουνάδης, ο υπεύθυνος των ακαδημιών του Ρουφ Αντώνης Κουσουρίδης και ο τεχνικός διευθυντής των ακαδημιών Γιάννης Ντάκουρης, ο βετεράνος παίκτης του Ολυμπιακού Ανδρέας Μπονόβας, ο γνωστός παράγοντας του Θριάμβου Αθηνών Δαρδαμάνης, οι Γιάννης Θεοδωρακόπουλος και Γιώργος Μικωνιάτης από τα Πετράλωνα, οι πρώην παίκτες του Ρουφ Νταβαρίνος και Νταουτάι, ο Τσιμπλάκης από το Ρουφ, ο Δημήτρης Βλασταράκης, ο Γιώργος Ξεπαπαδάκης, ο τεχνικός των Νέων του Ρουφ Θωμάς Μανώλης, πολλοί γονείς από τους παίκτες του Απόλλωνα, ο παράγοντας του Απόλλωνα Αντώνης Λεβεντογιάννης και πολύς ακόμα κόσμος.

Ο τραυματισμός του Τζώρτζη στο 77′ διαφοροποίησε εντελώς τα πλάνα του τεχνικού του Ρουφ Γιάννη Σιλεβίστα ενώ ο παίκτης που αποχώρησε χωλαίνοντας από τον αγωνιστική επρόκειτο να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. 

Στο τέλος του αγώνα ο τεχνικός του Ρουφ Γιάννης Σιλεβίστας μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr τόνισε ότι η ομάδα του έτσι κι αλλιώς είναι “καταδικασμένη” να κερδίζει. Από την πλευρά του ο τεχνικός των Ερασιτεχνών του Απόλλωνα Λευτέρης Βελέντζας τόνισε μιλώντας στο Abola.gr και στην κάμερα του Abola.gr ότι η ομάδα του προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική απέναντι σε μια έμπειρη ομάδα ωστόσο, όλα κρίθηκαν όπως επισήμανε από δύο στατικές φάσεις.  Μπορείτε να δείτε ολόκληρες τις δηλώσεις των Γιάννη Σιλεβίστα και Λευτέρη Βελέντζα και στιγμιότυπα από το ματς στην στήλη του Abola.gr ON CAMERA.

Related posts

ΕΠΣΑ: Ο ένας στους δύο κερδίζει….

Abola Team

Πατήσια: Πήρε τον Θανάση

Abola Team

Το αγωνιστικό πρόγραμμα του Κυπέλλου (18/10 και 25/10) και του Σαββατοκύριακου (14/10 και 15/10) στην ΕΠΣΑ

Abola Team 3