free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στούλης: «Πρέπει να βρούμε λύση με τα εντός…»

Toν εύλογο προβληματισμό του για τι; άσχημες επιδόσεις του Παράδεισου Αμαρουσίου στις εντός έδρας υποχρεώσεις της εξέφρασε ο έμπειρος στόπερ Αλέξης Στούλης. 

 

 

Μία ακόμη αγωνιστική πέρασε στον τρίτο συναρπαστικό όμιλο της Β’ Κατηγορίας και βρήκε τον Παράδεισο Αμαρουσίου να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, μένοντας στο στείρο κι άγονο 0-0 απέναντι στο Καλαμάκι για τη δέκατη «στροφή» του πρωταθλήματος.

Για τους λάτρεις της στατιστικής αυτή ήταν η πέμπτη συνεχόμενη εντός έδρας αγωνιστική υποχρέωση για τον Παράδεισο, που δεν καταφέρνει να εκμεταλλευτεί τον δύναμη της έδρας του  έχοντας απολογισμό δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες

Το οξύμωρο της κατάστασης, είναι ότι εκτός έδρας η ομάδα του Αμαρουσίου «μετράει» τέσσερις εκτός έδρας νίκες και μία μόλις ήττα (!), επίδοση, η οποία της έχει δώσει τη δυνατότητα να σφιχταγκαλιάζει την όγδοη θέση με 14 πόντους 

Ο Αλέξης Στούλης,που είναι από τους παλαιότερους σε χρόνια συνεχόμενης παρουσίας του στην ομάδα σε δηλώσεις που παραχώρησε στο «Αbola.gr» δεν θα μπορούσε να μην εκφράσει τον έντονο προβληματισμό του για αυτό το φαινόμενο που βιώνει η ομάδα του:

 «Για ακόμη μια φορά δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στην έδρα μας και να μετουσιώσουμε σε γκολ τις ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Απέναντι σε μία ομάδα που μας έπαιξε πολύ κλειστά κι ευτύχησε να έχει σε σπουδαία ημέρα τον τερματοφύλακά της, εμείς δεν μπορέσαμε να βρουμε τον ρόμο προς τα δίχτυα, με άμεση συνέπεια το τελικό 0-0 να παραμείνει ως το τέλος. Πρέπει να βρούμε επειγόντως λύση με το φαινόμενο που συμβαίνει στα εντός έδρας παιχνίδια που έχουμε δώσει και να αξιοποιούμε την έδρα μας. Δεν είναι δυνατόν εκτός έδρας να έχουμε σημειώσει τέσσερα «διπλά» σε πέντε αναμετρήσεις, να πραγματοποιούμε πορεία πρωταθλητισμού και στο γήπεδό μας  να μετορύμε απολογισμό δύο μόλις ισοπαλίες ήταν η ξεκάθαρη θέση το 32χρονου κεντρικού αμυντικού του Παράδεισου, για να προσθέσει:

«Πλέον, η προσοχή μας στρέφεται αποκλειστικά στην επόμενη πολύ δύσκολη εκτός έδρας υποχρέωση που μας περιμένει απέναντι στον φορμαρισμένο Άγιο Δημήτριο. Ομάδα, με την οποία είχαμε αναμετρηθεί και πέρυσι, έχοντας να επιδείξουμε δύο ισοπαλίες. Αλλά, τα περυσινά παιχνίδι είναι εντελώς διαφορετικά ματς με αυτά της φετινής περιόδου».

 

Related posts

Τζώτζης: «Παρουσιάσαμε πολύ καλό πρόσωπο»

Kώστας Παλαιολόγος

Ελεύθερος από το Γαλάτσι ο Βαμβακερής

abola10

Εποχή Σπύρου Λουκά στον Άγιο Δημήτριο

Kώστας Παλαιολόγος