free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
CHAMPIONS LEAGUE

Έμεινε στην προσπάθεια ο Ολυμπιακός

Οι πρωταθλητές Ελλάδας στάθηκαν ανταγωνιστικά απέναντι στην Γιουβέντους, ωστόσο ηττήθηκαν 0-2 κι αποχαιρέτησαν το φετινό Champions League  με ένα μόλις βαθμό.

 

 

Με εντός έδρας ήττα 0-2 από την Γιουβέντους ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός το φετινό του ευρωπαϊκό ταξίδι στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Οι «ερυθρόλευκοι» φάνηκαν αρκτά ανταγωνισιτκοί στο μεγαλύτερο διάστημα, ωστόσο … φαινόταν από μακριά ότι κάτι .. έλειπε στην τελική προσπάθεια, με άμεση συνέπεια να ολοκληρώσουν την φετινή τους περιπέτεια, τερματίζοντας με ένα μόλις βαθμό

Το σκορ στο «Καραϊσκάκη» άνοιξε στο 15ο λεπτό ο Κουαδράδο σε ένα σημείο όπου η Γιουβέντους δεν ήταν καλύτερη, όμως βρήκε το ρήγμα στην άμυνα των γηπεδούχων. Οι Περαιώτες παρότι κινδύνεψαν δεν δέχτηκαν δεύτερο τέρμα, όμως απ’ την άλλη δεν κατάφεραν να βρουν απάντηση πριν το τέλος του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Λεμονής ρίσκαρε περισσότερο και οι Πειραιώτες ήταν πιο απειλητικοί. Στο 82’ θα μπορούσαν να είχαν απαντήσει, όμως ο Μπεν στάθηκε άτυχος αφού η κεφαλιά του σταμάτησε στο δοκάρι και στο 90’ ήρθε και η χαριστική βολή ύστερα από σουτ του Μπερναντέσκι από πλάγια θέση.

  

Ολυμπιακός (Τάκης Λεμονής): Προτό, Ελαμπντελαουί, Ένχελς, Νικολάου, Κούτρης, Ρομαό, Ταχτσίδης, Οτζίτζα (62’ Φορτούνης), Πάρντο, Σεμπά (46’ Μάριν), Τζούρτζεβιτς (71’ Μπεν)

 

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Σέζνι, Ντε Σίλιο, Μπενατιά, Μπαρτσάλι (70’ Ρουγκάνι), Σάντρο, Κεντίρα, Ματουϊντί, Κουαδράδο (84’ Μπερναντέσκι), Ντιμπάλα (62’ Πιάνιτς), Ντάγκλας Κόστα, Ιγκουαΐν

 

 

 

 

Related posts

ΠΑΟΚ – Μπενφίκα 1-4 (τελικό)

Abola Team 2

Champions League: O Ολυμπιακός kόντρα σε Γιουβέντους, Μπαρτσελόνα και Σπόρτινγκ

Abola Team 2

Διαστημική η Μπάρτσα 6-1 την Παρί, πέρασε και η Ντόρτμουντ

Abola Team 3