free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τζίτζης: « Να μην αποπροσανατολίσει η κορυφή»

Στο γεγονός ότι δεν θα πρέπει να ξεγελαστεί κανείς στην Αγία Παρασκευή από την κατάληψη της πρωτιάς, αναφέρθηκε ο αρχηγός του συλλόγου Γιώργος Τζίτζης.

 

 

Την γλυκιά μοναξιά της κορυφής στον ιδιαίτερα απαιτητικό πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας απολαμβάνει από το απόγευμα της Κυριακής η Αγία Παρασκευή χάρη στη επιβλητική της νίκη με 3-1 επί της Τερψιθέας

Το συγκρότημα των βορείων προαστίων εκμεταλλεύθηκε το έπακρο την εντός έδρας ισοπαλία του Ηφαίστου Περιστερίου στο ντέρμπι με τους Τράχωνες και σκαρφάλωσε στο ρετιρέ, παίρνοντας μία ηθική επιβράβευση της αξιομνημόνευτης πορείας που έχει διαγράψει σε αυτές τις 12 πρώτες αγωνιστικές του φετινού «μαραθωνίου»

Ο αρχηγός Γιώργος Τζίτζης στις δηλώσεις που παραχώρησε, στάθηκε στην ανάγκη ο ίδιος και οι συμπάικτες του να μην αποπροσανατολιστούν από αυτή την παράμετρο και να συνεχίσουν να προσπαθούν για το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά, χωρίς ωστόσο  να έχουν κάποιο ιδιαίτερο άγχος. Κι αυτό, διότι η άνοδος δεν αποτελεί αυτοσκοπο:

«Πετύχαμε μία άνετη νίκη επί της Τερψιθέας , η οποία συνδυάστηκε με πολύ καλή απόδοση και αυτό μας αφήνει απόλυτα ευχαριστημένος. Το γεγονός ότι πατήσαμε κορυφή, δεν θα πρέπει στο ελάχιστο  να μας αποπροσανατολίσει. Η φιλοσοφία μας δεν αλλάζει Ξεκάθαρος στόχος είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε και να κρατάμε χαμηλούς τόνους. Σε καμία περίπτωση δενβ έχουμε θέσει στόχους, που να ανάγονται σε προσπάθεια για άνοδο., Θα συνεχίσουμε την προσπάθειά μας χωρίς άγχος, με ξεκάθαρη προτεραιότητα να δείχνουμε καλύτεροι απο παιχνίδι με παιχνίδι και να βελτιώνουμε τις όποιες αδυναμίες μας» ήταν η αρχική τοποθέτηση του Γιώργου Τζίτζη, για να προσθέσει:

 «Η προσοχή μας τώρα στρέφεται στο επόμενο εκτός έδρας παιχνίδι, που μας περιμένει απέναντι στο Παλαιό Φάληρο. Μας περιμενει ένα πολύ δύσκολο ματς κόντρα σε μία πολύ ποιοτική και φιλόδοξη ομάδα, που διαθέτει πολύ δυνατή έδρα. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα με ξεκάθαρη επιδίωξη να φαούμε όσο το δυνατόν πιο ανταγωνιστικοί»  

 

 

 

Related posts

Εποχή Σιλεβίστα στον ΠΑΟ Ρουφ

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (8/3) σε Α’, Β’ και Γ’ Αθηνών

Abola Team

Οικονομόπουλος ξανά στον Κένταυρο Βριλησσίων

abola10