free page hit counter
Abola.gr
Α' ΕΠΣΠ - 2ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Στα ημιτελικά με δύο νίκες ο Καραβάς

Με γκολ του Γεωργίου στο 37′ ο Καραβάς επιβλήθηκε με 1-0 του Ηφαίστου στον επαναληπτικό του «Στ. Μελισσουργός» και προκρίθηκε στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά με δύο νίκες.

 

 

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣ Πειραιά «τσέκαρε» ο Καραβάς επικρατώντας με 1-0 στην ρεβάνες του «Στ. Μελισσουργός» του Ηφαίστου και προκρίθηκε με δύο νίκες (0-5 και 1-0) αντίστοιχα.

Το γκολ που έκρινε τον επαναληπτικό σημειώθηκε στο 37’. Ο Καμμένος επιχείρησε την σέντρα από τα αριστερά και ο επερχόμενος Γεωργίου με γυριστή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Ο Καραβάς έχασε την πιο χαρακτηριστική του ευκαίρια να διπλασιάσει τα τέρματά του στο 67’ ότνα μετά από κάθετη μπαλιά του Αναγνώστου στην κόντρα ο Αίβαλιώτης βρέθηκε σε θέση για γκολ, αλλά το πλασέ που επιχείρησε βρήκε σε ετοιμότητα τον Ταλιαδούρο, που απομάκρυνε με τα πόδια σε κόρνερ.

Ο Ήφαιστος στο 70’ είχε μία πολύ καλή στιγμή, όταν ύστερα από απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κρίστο η μπάλα βρήκε την εξωτερική πλευρά των διχτύων

 

Διαιτήτευσε ο Χατζηγιάννης:

ΑΟ Καραβάς: Μώτος, Αναγνώστου, Καμμένος, Μελάς, Αναγνωστόπουλος (59’ Μπουζάλι), Ομεράι, Αίβαλιώτης, Δεμερτζής (65’ Κτενάς), Ταλαμπέκος (80’ Κούσης), Φούντας, Γεωργίου.

Ήφαιστος: Ταλιαδούρος, Παπαδάτος, Πήττας, Τουρουντζής (75’ Μπόϊκου), Γκίλας (46’ Σκόνδρας), Κουρούνης, Τζιώτης, Σβόλης (85’ Στεργίου), Μαναριώτης, Κρίστο, Σιδηρόπουλος (67’ Κρεούζης).

 

 

 

Related posts

«Λευκή» ισοπαλία στο «Γιάννης Βάζος»

Nάσος Φακίδης

Επιβλητικός ο Φαληρικός

Kώστας Παλαιολόγος

«Μοιρασιά» στον Κορυδαλλό

Nάσος Φακίδης