free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣΑΝΑ

Ανακοίνωση του Ολυμπιακού Λαυρίου για τα περί ένστασης στο ματς των Τζούνιορ με τον Παλλαυρεωτικό

Σε ανακοίνωσή του ο Ολυμπιακός Λαυρίου σχετικά με το ματς των τζούνιορ απέναντι στον Παλλαυρεωτικό αναφέρει:

Το ΔΣ του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ με αίσθημα απόλυτης ευθύνης τοποθετείται απέναντι σε όσα ζητήματα είτε γενικότερα είτε τοπικά απασχολούν τον αθλητισμό στην πόλη μας. Επαναβεβαιώνουμε την θέση μας ότι σκοπός μας πάνω απ όλα είναι η άθληση όσο το δυνατόν περισσοτέρων νέων της πόλης και πιο συγκεκριμένα της συνοικίας της Νεάπολης όπου ιδρύθηκε ο Σύλλογός μας.

Σήμερα που τα μέσα υπάρχουν, αυτό είναι κάτι παραπάνω από δυνατόν να γίνει και μάλιστα με τα πιο σύγχρονα δεδομένα.​
Στην προσπάθεια αυτή θα θέλαμε συνεργάτες και συμμάχους όλους τους φορείς της πόλης προεξαρχόντων του Δήμου και των άλλων Αθλητικών Συλλόγων.
Η προσπάθειά μας αυτή μέχρι τώρα έχει αποδώσει καρπούς όσον αφορά όχι τόσο στη βαθμολογία όσο στα ζητήματα που θέσαμε εξαρχής ως στόχους μας.
Αν και βρεθήκαμε σε δεινή θέση, αυτή τη στιγμή η ομάδα του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ έχει μια αξιοπρεπή παρουσία και καλύπτει όλες τις υποχρεώσεις της , ενώ σπουδαία δουλειά είναι και αυτή που γίνεται στις υποδομές της ομάδας όπου υπάρχει ικανοποιητικός αριθμός μικρών αθλητών.
Η δυσκολία που υπήρξε να προπονούνται και οι τρεις ομάδες της πόλης στο γήπεδο της Νεάπολης, που είναι η φυσική έδρα του Συλλόγου, κάναμε προσπάθεια να αντιμετωπιστεί με όπλο την καλή διάθεση και με αυτόν τον τρόπο ξεπεράστηκαν αρκετά προβλήματα που προκύπτουν σε σχετικές καταστάσεις.
Δυστυχώς αν και από την αρχή της αγωνιστικής χρονιάς, με έγγραφό μας, προτείναμε στο Δήμο να γίνει κοινή σύσκεψη των τριών ομάδων ώστε να επιλυθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες ώστε να μην υπάρχουν λειτουργικά ή προβλήματα ασφαλείας στο γήπεδο, κάτι τέτοιο δεν έγινε, με αποτέλεσμα να συσσωρευτούν ορισμένα προβλήματα κυρίως λειτουργικότητας.

Θεωρούμε πως μέχρι τώρα είχαμε και έχουμε καλές σχέσεις με όλους τους φορείς κοινωνικούς , πολιτιστικούς, αθλητικούς αλλά και με τους άλλους δυο ποδοσφαιρικούς συλλόγους της πόλης. Βεβαίως είναι μέσα στη ζωή εκτός από τις καλές στιγμές να υπάρχουν και οι άσχημες ή ας τις πούμε καλύτερα οι δύσκολες στιγμές όπου χρειάζεται να πρυτανεύει η ψυχραιμία , η νηφαλιότητα και η συγκαταβατικότητα.

Αυτό δυστυχώς δεν έγινε στον αγώνα μεταξύ των ομάδων Junior με τον Παλλαυρεωτικό, όπου κακοί χειρισμοί και παρανοήσεις εκατέρωθεν δημιούργησαν ένταση. Ένταση η οποία όπως κατ’ ιδίαν ομολογείται θα μπορούσε να αποφευχθεί αν υπήρχε μια εκ των προτέρων συνεννόηση για τα παιδιά που θα μπορούσαν να παίξουνε. Ένταση η οποία δυστυχώς οδήγησε στην εκδήλωση άσχημης συμπεριφοράς κάτι που δεν είναι τιμητικό για όσους ενεργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο.
Εμείς ως διοίκηση του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΛΑΥΡΙΟΥ δηλώνουμε προς κάθε κατεύθυνση ότι οι άνθρωποι που ασχολούνται με τον αθλητισμό θα πρέπει εκτός του αθλήματος να διδάσκουν ( ιδιαιτέρως στους νέους αθλητές) και ήθος.

Αυτό προσπαθήσαμε να πράξουμε μέχρι τώρα και σε αυτή τη ρότα αταλάντευτα συνεχίζουμε.

Για το ΔΣ

Πρόεδρος:Απόστολος Παμφίλης

 

Γενικός Γραμματέας:Ανδρέας Μέντης

Related posts

Ο Πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ Δημήτρης Γιαρένης

Τάσος Ζαφειρίου

Την πρόκριση ο Αστέρας Βάρης με 1-0 στη Βουλιαγμένη

Abola Team

Κράτησε τον Δημήτρη Παπαγεωργίου ο Παλλαυρεωτικός

Abola Team 3