free page hit counter
16.1 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ζαμπούρας: «Αντιμετωπίζουμε την πιο ισορροπημένη ομάδα»

Το εγκώμιο της Θύελλας Αγίου Δημητρίου έπλεξε με δηλώσεις του ο τεχνικός του ΠΑΣ Γαλάτσι Θανάσης Ζαμπούρας.

 

 

Με την απαιτούμενη σοβαρότητα  και τη δέουσα προσοχή αντιμετωπίζουν στον ΠΑΣ Γαλάτσι τη σαββατιάτικη εκτός έδρας αναμέτρηση με την Θύελλα Αγίου Δημητρίου.

Στο στρατόπεδο της φιλόδοξης ομάδας των βορείων προαστίων αναγνωρίζουν πλήρως τον όγκο των δυσκολιών, που θα κληθούν να υπερκεράσουν απέναντι στην ομάδα του Ανδρέα Μαντζούνη.

Κάτι το οποίο παραδέχεται με δηλώσεις του ο τεχνικός Θανάσης Ζαμπούρας:

 «Αντιμετωπίζουμε την κατά την προσωπική μου άποψη πιο ισορροπημένη ομάδα του ομίλου. Ένα σύνολο πολύ συμπαγές κι ομοιογενές, το οποίο αποδίδει ελκυστικό και ορθολογικό ποδόσφαιρο, το οποίο απαρτίζεται από πολλούς ποιοτικούς ποδοσφαιριστες, που του προσδίδουν επιπλέον δυναμική. Ξέχωρα από έναν πολύ δυνατό αντίπαλο, θα κληθούμενα αντιμετωπίσουμε κι ένα αγωνιστικό χώρο που διαθέτει φυσικό χορτάρι,  ο οποίος είναι ιδιαίτερα οικείος στους αντιπάλους μας, σε αντίθεση με τη δική μας ομάδα. Στοιχείο που δίνει ακόμη μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας στο έργο μας» ήταν το αρχικό σχόλιο του επιτυχημένου προπονητή  του ΠΑΣ Γαλάτσι, για να προσθέσει:

 «Παράλληλα, η Θύελλα Αγίου Δημητρίου διαθέτει έναν πολύ αξιόλογο κι επιτυχημένο προπονητή τον Ανδρέα Μαντζούνη, που τυγχάνει να είναι κι αδελφικός μου φίλος. Από την πλευρά μας θα πάμε να παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για ένα θετικό αποτέλεσμα. Ευχής έργο είναι να διεξαχθεί ένα όμορφο παιχνίδι που θα αφήσει απόλυτα ευχαριστημένους, όλους όσοι το παρακολουθήσουν και με την ευχή να κερδίσει ο καλύτερος και ο πιο τυχερός. Εμείς, ό,τι μπορέσουμε και πάρουμε από το συγκεκριμένο παιχνίδι, θα είναι επιτυχια».

 

        

Related posts

Καββαδίας: «Σπουδαία νίκη απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο!»

Kώστας Παλαιολόγος

Τζώτζης: «Δεχθήκαμε τρία γκολ από επιπολαιότητες»

Kώστας Παλαιολόγος

Καββαδίας: «Δεν κωλώνουμε πουθενά!»

Kώστας Παλαιολόγος