free page hit counter
17.6 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καββαδίας: «Σπουδαία νίκη απέναντι σε δύσκολο αντίπαλο!»

Στην σημασία της εκτός έδρας επικράτησης κόντρα στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω αναφέρθηκε ο γενικός αρχηγός του Γκυζιακού Δημήτρης Καββαδίας.

 

 

Την «παρθενική» του νίκη στο νέο δύσκολο πρωτάθλημα του τρίτου ομίλου της Β’ ΕΠΣΑ πανηγύρισε ο Γκυζιακός με την εκτός έδρας επικράτησή του απέναντι στον Θεμιστοκλή Αιγάλεω με 2-1 

Απεάνντι στο ιδιαίτερα ενθουσιώδες κι επίσης νεοφώτιστο συγκρότημα των δυτικών προαστίων, οι «πορτοκαλί» έδειξαν χαρακτήρα, σφυγμό και τεράστια ψυχικά αποθέματα φεύγοντας από το Αιγάλεω με το «τρίποντο» στις αποσκευές τους. 

Γεςγονός το οποίο αναμένεται να τους προσδώσει ιδιαίτερα θετική ψυχολογία ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που τους περιμένει στον φετινό «μαραθώνιο». 

Ενδεικτικές του κλίματος που επικρατεί στην ομάδα του Γκύζι, είναι οι δηλώσεις του γενικού αρχηγού Δημήτρη Καββαδία: 

«Πετύχαμε μία πολύ σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα  πολύ δυσκολοκατάβλητο αντίπαλο. Δείξαμε χαρακτήρα και το κυριότερο σφυγμό και πάθος, στοιχεία τα οποία μας χάρισαν τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, που είναι και οι πρώτοι μα στο νέο πρωτάθλημα. Μία επιτυχία, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερη αξία εάν ληφθεί σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι ήταν το τρίτο συνεχόμενο σημαντικό εκτός έδρας παιχνίδι που δώσαμε μέσα σε περίοδο μίας εβδομάδας, αφού είχαν προηγηθεί αυτά κόντρα σε ΠΑΣ Γαλάτσι, Άρη Πετρούπολης για το Κύπελλο, παιχνίδια, όπου επίσης η ομάδα μας έβγαλε πολύ καλό ρυθμό» τόνισε χαρακτηριστικά το υψηλόβαθμο στέλεχος του Γκυζιακού, για να προσθέσει: 

«Η προσοχή μας πλέον επικεντρώνεται το επόμενο πολύ δύσκολο όσο και καθοριστικο παιχνίδι που μας περιμένει κόντρα στην Ιεράπολη. Μία ομάδα επίσης νεοφώτιστη, η οποία παρουσιάζεται αρκετά δυνατή. Θ αείναι το πρώτο φετινό επίσημο παιχνίδι πρωταθλήματος που θα δώσουμε στην έδρα μας και περιμένουμε για ακόμη μία φορά τον κόσμο μας να έρθει να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε και να αποτελέσει τον δωδέκατο παίκτη μας»

 

  

 

 

 

Related posts

Θρίαμβος Χαϊδαρίου: Να επανεξετάσουν τις συνέπειες των αποφάσεών τους

Τάσος Ζαφειρίου

Τα γάντια στον Φραγκουλόπουλο και τη νέα σεζόν στον ΠΑΣ Γαλάτσι

Kώστας Παλαιολόγος

ΔΑΦΝΗ Π. ΦΑΛΗΡΟΥ – ΑΓ. ΕΛΕΟΥΣΑ 2-0: Έτσι ήρθε το 4χ4!

abola10