free page hit counter
21.4 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Παρθενική νίκη για την ΑΕ Μυλοποτάμου, 1-0 την Κηφισιά!

Ιστορική η σημερινή ημέρα για την ΑΕ Μυλοποτάμου, αφού πανηγύρισε την πρώτη νίκη της ιστορίας της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, επικρατώντας με 1-0 της ΑΕ Κηφισιάς, σε παιχνίδι στα πλαίσια της 9 αγωνιστικής του 8 ομίλου.

Η νίκη για την ρεθυμνιώτικη ομάδα ήρθε χάρη στο χρυσό γκολ του Γιάννη Ντινιωτάκη στο 1 λεπτό της επανάληψης, ο οποίος βρέθηκε απέναντι στον Κυρίτση και δεν αστόχησε. Η ΑΕΜ ήταν η ομάδα που είχε τις πιο κραυγαλέες ευκαιρίες στο παιχνίδι με τον Ντινιωτάκη να αγγίζει το γκολ σε δύο περιπτώσεις στο α’ ημίχρονο (11’, 18’), αλλά την μεγαλύτερη ευκαιρία έχασε ο Δελήμπασης στο 30’ αστοχώντας σε πέναλτι, που κέρδισε ο Ντινιωτάκης, με τον Κυρίτση να διώχνει σε κόρνερ.

Μετά από το 1-0 του Ντινιωτάκη, η ΑΕ Μυλοποτάμου έκλεισε όλους τους χώρους προς τα καρέ του Κελαϊδή και δεν απειλήθηκε ιδιαίτερα από τους φιλοξενούμενους που είχαν την εδαφική υπεροχή.

ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ: Γιουματζίδης, Μαρνέζος, Κομισοπούλου (Χανίων).

 

ΑΕ ΜΥΛΟΠΟΤΑΜΟΥ (Λευτέρης Βασιλειάδης): Κελαΐδης, Πιτσόκος, Μυρθιανός, Λένγκα, Μποτωνάκης, Δελήμπασης, Μπακάλης, Ντινιωτάκης, Δαραμάρας (69’ Ζλατίνοφ), Βιτώρος (83’ Μερτίρι), Στούπης (63’ Κρίτσας).

ΑΕ ΚΗΦΙΣΙΑΣ (Μάρκος Μαυρομάτης): Κυρίτσης, Φαφούτης, Έσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Μπουρδούβαλης, Παληαρούτας (75’ Κεφαλάς), Τζέλης (55’ Παναγιωτόπουλος), Καϊμακαμούδης, Κοντογιάννης (89’ Κωνσταντινίδης), Ρέντζης.

Πηγή: rethymnosports

Related posts

Μεγάλη νίκη στην μάχη για την παραμονή του ο Ιωνικός, 1-0 την Ρόδο

Abola Team 2

Μεγάλο ντέρμπι: Με Εθνικό στο Κύπελλο το Κερατσίνι

Abola Team 2

Εθνικός: Πρώτες ενισχύσεις, ανακοίνωσε Νίκο Λαζαρίδη και Βαγγέλη Αυλωνίτη

Γιώργος Ανανίδας