free page hit counter
15 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με τρία γκολ από το πρώτο ημίχρονο, το Ρουφ 3-0 τον Αθηναϊκό-Ρεπορτάζ Κώστας Κουσουρίδης

Με 3-0 επικράτησε η “Αούστρια” του Αθηναικού.

Όπως αναφέρει ο Κώστας Κουσουρίδης που έκανε το ρεπορτάζ, οι γηπεδούχοι που καθάρισαν το ματς από το πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησαν δυναμικά κάνοντας το 1-0 στο 2′ με τον Μπένα με σουτ αφού προηγήθηκε φαούλ του Τζώρτζη. Στο 5′ με κεφαλιά ο Χατζής μετά από ασίστ του Φωτόπουλου έκανε το 2-0. Ο Αθηναικός στο 10′  με τον Αδαμίδη και στο 14′ με τον ίδιο παίκτη είχε δύο καλά σουτ που ωστόσο δεν ανησύχησαν τον εξαιρετικό για ακόμη μια φορά γκολκίπερ Κουνάδη. Στο 29′ ο Πολύζος σούταρε αλλά η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Στο 36′ ο Τζώρτζης τριπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Γ.ιάννη Σιλεβίστα. Το δεύτερο μέρος ήταν πολύ φτωχό σε φάσεις έχοντας μια και μοναδική με τον Λόπες για την ομάδα του Κώστα Τσαβαλιά στο 47′ με σουτ εκτός περιοχής όπου η μπάλα κατέληξε λίγο άουτ. Μέτρια η διαιτησία των Κοσικίδη, Ματσούκα και Πατεράκη.

Από τους γηπεδούχους ξεχώρισαν οι Φωτόπουλος, Μπένας, Τζώρτζης και Χατζής. Από τους φιλοξενουμενούς οι Λόπες και Πετριτάι.

Π.Α.Ο Ρουφ: (Γιάννης Σιλεβίστας) Κουνάδης, Μπένας, Χατζηγιαννακός, Μπέρτσος, Τριανταφύλλου, Λαγκαδινός, Καρυπίδης(Σφακιανάκης 55′), Φωτόπουλος(Συράκος 63′) Παππάς(Τσιπλάκης 80′), Τζώρτζης(Χατζηαθανασίου 80′), Χατζής.

Αθηναικός: (Κώστας Τσαβαλιάς) Λιάπας, Ζαφειράτος, Βασιλείου, Αδαμίδης, Χαλβατζής, Πολύζος, Χαραλαμπόπουλος(λ.τ Ανδρέου 46′), Ζαχαρόπουλος( Μπούκης 46′), Χελιώτης, Λόπες, Πετριτάι..

Related posts

Ανανέωσαν οι σημαίες Ακριτίδης – Μανωλιάδης στα Σούρμενα

Abola Team 3

Γκλεγκλές: “Είχαμε τις ευκαιρίες στον Άρη Πετρούπολης να κερδίσουμε”

Abola Team 3

Χριστούγεννα στην κορυφή η “Σάντα”

abola10