free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Καρπούζας: «Η ομάδα θα ενισχυθεί σε θέσεις – κλειδιά»

Tην πεποίθησή του για ουσιαστική ενίσχυση την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου εξέφρασε ο τεχνικός του Αγίου Δημητρίου Αντώνης Καρπούζας. 

 

 

 

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ολοκλήρωσε ο Άγιος Δημήτριος τις επίσημες αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το 2017 επικρτατώντας με 2-0 της μαχητικής Ανθούπολης,.

Γεγονός το οποίο επέτρεψε στους «κυανέρυθρους» να προσεγγίσουν τις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα στον τρίτο ιδιαίτερα απαιτητικό όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ κι αφετέρου να ανακτήσουν την καλή ψυχολογία τους ενόψει της κρίσιμης συνέχειας του «μαραθωνίου»

Ο τεχνικός ηγέτης της «Μπάρτσα» Αντώνης Καρπούζας στις δηλώσεις που παραχώρησε,  αφού αρχικά στάθηκε στα πολλαπλά οφέλη, που ΄φησε η αναμέτρηση κόντρα στην Ανθούπολη, στην συνέχεια επεσήμανε ότι η ομάδα του θα ενισχυθεί σε νευραλγικές θέσεις κατά την εμβόλιμη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου:

 «Πήραμε μά πολύ σημαντική νίκη. Θέλαμε πολύ τους τρεις βαθμούς, ώστε να μείνουμε κοντά στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και είμαι ευτυχής που τα καταφέραμε. Το πλέον ενθαρρυντικό είναι ότι στο συγκεκριμένο ματς έδωσα χρόνο συμμετοχής σε νεαρούς ποδοσφαιριστές, που προέρχονται από τις υποδομές μας κι έχουν μπει στο πνεύμα της ομάδας, αφού μετέχουν στις προπονήσεις από την καλοκαιρινή προετοιμασία, οι οποίοι μου άφησαν εξαιρετικές εντυπώσεις» ήταν το αρχικό σχόλιο του έμπειρου προπονητή του Αγίου Δημητρίου, για να προσθέσει:

 «Η ομάδα μας θα ενισχυθεί σε θέσεις – κλειδιά τον Ιανουάριο. Ήδη έχουμε εντοπίσει τα όποια κενά έχουμ παρουσιάσει και θα επιδιώξουμε να αποκτήσουμε τουλάχστον τρεις – τέσσερις σημαντικούς ποδοσφαιριστές ,που θα έχουν όλα τα απαραίτητα εφόδια να μας βοηθήσουν αποφασιστικά , ώστε να εκπληρώσουμε τους στόχους μας»

 

 

  

Related posts

Ιωάννου: «Να φανούμε δυνατοί και να βγάλουμε αντίδραση»

Kώστας Παλαιολόγος

Ο ΑΟ Ιλίου ευχαριστεί τα Πετράλωνα για την άψογη φιλοξενία

Abola Team 3

Θύμιος Γεωργακόπουλος (Ηρακλής Περιστερίου): “Την πιστεύω την ομάδα, είναι σε καλή κατάσταση, έχουμε καλούς παίκτες και θα παίξουμε καλό ποδόσφαιρο”

Τάσος Ζαφειρίου