free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ιωάννου: «Να φανούμε δυνατοί και να βγάλουμε αντίδραση»

Στην κρισιμότητα της εκτός εδρας αανμέτρησης με τον Παράδεισο Αμαρουσίου στάθηκε ο προπονητής της Λυκόβρυσης Κώστας Ιωάννου

 

 

 

 

Αποφασισμένοι να παλέψουν με όλες τους τις δυνάμεις για την επιστροφή στις νίκες κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου παρουσιάζονται στη Λυκόβρυση.

 

Άπαντες στο νεναικό συγκρότημα των βορείων προαστίων δείχνουν διάθεης να ξεπεράσουν την εντός έδρας απώλεια βαθμών  κόντρα στην Κηφισιά 2010 και στρέφουν τη συγκέντρωσή τους στο πώς θα αποδράσουν από τη δύσκολη έδρα της ομάδας του Αμαρουσίου με το τρίποντο στις αποσκευές τος, ώστε να διατηρηθούν σε τροχιά ανόδου.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Κώστα Ιωάννου  «Οφείλουμε να ξεπεράσουμε το σοκ της εντός έδρας ισοπαλία της προηγούμενης αγωνιστικής με την Κηφισιά 2010 και να φανούμε δυνατοί. Πρέπει να βγάλουμε αντίδραση. Το μυαλό μας είναι μόνο στην πολύ δύσκολη εκτός έδρας αποστολή που μας περιμένει κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Μία ομάδα, που παρουσιάζεται πολύ φορμαρισμένη και παλεύει όλα της τα παιχνίδια. Αγκάθι για εμάς, πάντως, παραμένουν τα πολλά προβλήματα που προκύπτουν με τις εξετάσεις και τις σχολικές εκδρομές των ποδοσφαιριστών μας. Στο τέλος θα δούμε τί έχουμε πετύχει»

 

 

 

 

Related posts

Τζώτζης: «Με όλες μας τις δυνάμεις για θετικό αποτέλεσμα»

Kώστας Παλαιολόγος

Αίσθηση με Στέργιο Μαστρογιάννη έκανε ο ΠΑΣ Γαλάτσι

Καββαδίας: «Για ακόμη μια φορά δεν πήραμε αυτό που αξίζαμε»

Kώστας Παλαιολόγος