free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Ψύλλιας: «Ευχαριστημένος από την πειθαρχία των παικτών μου»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσήλωση των παικτών του απέναντι στον Γκυζιακό, εμφανίστηκε ο νέος τεχνικός της Ανθούπολης Θανάσης Ψύλλιας. 

 

 

Με εκτός έδρας «λευκή» ισοπαλία απέναντι στον Γκυζιακό συνδύασε ο Θανάσης Ψύλλιας το επίσημο ντεμπούτο του στον πάγκο της Ανθούπολης.

Ο έμπειρος τεχνικός, ο οποίος πήρε μία πρώτη γεύση από την δυναμικότητα της νέας του ομάδας στις δηλώσεις που παραχώρησε, έδωσε το σύνθημα για την επίτευξη του στόχου της παρμαονής στον ιδιαίερα ανταγωνιστικό τρίτο όμιλο της Β’ ΕΠΣΑ, εκφράζοντας παράλληλα τα ευμενή σχόλια για τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισαν οι παίκτες του την αναμέτρηση:

«Πήραμε ένα θετικό αποτέλεσμα, σε μία δύσκολη έδρα κι απέναντι σε μία ιδιαίτερα ποιοτική και δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Γκυζιακός. Το στοιχείο, πάντως, που με χαροποίησε ιδιαίτερα, έχει να κάνει με την αγωνιστική πειθαρχία και το πάθος που έβγαλαν οι παίκτες μου. Σταθήκαμε σαν ίσος προς ίσο και δεν αφήσαμε τον αντίπαλο να επιβληθεί και φτάσαμε διακιότατα σε αυτό το αποτέλεσμα.

Θεωρώ ότι διαθέτουμε εξαιρετική , επίσης υπάρχει μία πολύ αξιόλγοη διοίκηση και γενικότερα η αίσθησή μου είναι ότι η θέση, που καταλαμβάνει η Ανθούπολη, την αδικεί.

Πλέον θα βλέπουμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και εκτιμώ ότι σογά – σιγά θα βρούμε τον αγωνιστικό ρυθμό που επιθυμούμε ως σύνολο, ώστε να φτάσουμε την επίτευξη του στόχου της παραμαονής»

 

 

 

 

Related posts

Γιαννόπουλος: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

Kώστας Παλαιολόγος

«Έφυγε» από κοντά μας ο Γιώργος Καρπούζας

Kώστας Παλαιολόγος

Οι αλλαγές έδωσαν τη νίκη στα Μελίσσια

Abola Team 3