free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 3ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Γιαννόπουλος: «Να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι»

Το στίγμα του για τον νοκ άουτ προημιτελικό Κυπέλλου με τον α ΑΟ Χαίδαρίου έδωσε ο τεχνικός της Αγίας Ελεούσας Τάκης Γιαννόπουλος

 

 

 

 

Με ένα παιχνίδι πολύ υψηλών απαιτήσεων μπαίνει το 2019 για την Αγία Ελεούσα, η οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον ισχυρό και κατά μία κατηγορία ανώτερό της ΑΟ Χαϊδαρίου.

 

Απέναντι σε ένα σύνολο, το οποίο διαδραματίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στον δεύτερο όμιλο της Α’ ΕΠΣΑ, η «Σάντα» καλείται να γράψει εκ νέου ιστορία και να αποδείξει με την απόδοσή της και τη γενικότερη αγωνιστική της συμπεριφορά ότι η τεράστια σε αξία εκτός έδρας νίκη-πρόκρισή της επί του Ολυμπιακού Λιοσίων με 3-2 (σ.σ. ομαδα, η οποία επίσης πρωταγωνιστεί στον ίδιο όμιλο, όπου μετέχει ο ΑΟ Χαϊδαρίου)  μόνο ως τυχαίο γεγονός δνε μπορί να εκληφθεί.

 

Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις του τεχνικού Τάκη Γιαννόπουλου:

 

«Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα για ένα ματς – γιορτή. Αντιμετωπίζουμε μία ομάδα που είναι γειτονική, υπερέχει κατά μία κατηγορία από τη δική μας την ομάδα και έχει θέσει υψηλούς στόχους και βλέψεις. Θα πάμε πάνοπλολ με τη ελπίδα να ην προκύψει καμία απουσία με τραυματισμό ή τιμωρία παίκτη, αφού τους έχουμε όλους ανάγκη για τα πιαχνίδια πρωταθλήματος στα οποία έχουμε δώσει ιδιαίρερη βαρύτητα και αποτελεί προτεραιότητα. Πάντως σε καμία περίπτωση δεν γίνεται να αδιαφορήσουμε για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Αυτό που θέλουμε, είναι να το ευχαριστηθούμε το παιχνίδι το οποίο θα το προσεγγίσουμε με την απαιτούμενη προσοχή και συγκέντρωση.»

 

 

 

Related posts

Νίκου (Τερψιθέα): “Δεν μπήκαμε καλά και το πληρώσαμε”

abola10

Λαχανάς Θοδωρής (Δάφνη Π. Φαλήρου): “Να μείνουμε πρώτοι”

abola10

Ο Ιπποκράτης 1-0 την Άμιλλα

Abola Team