free page hit counter
18.6 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

“Μπαμ” με Καλλιοντζάκη το Παλαιό Φάληρο!

Στην απόκτηση του 28χρονου επιθετικού Δημήτρη Καλλιοντζάκη  με ελεύθερη μεταγραφή από τη συντοπίτισσα Δάφνη, προχώρησε το Παλαιό Φάληρο

 

 

 

 

Την μεταγραφική του αντεπίθεση για την εμβόλιμη περίοδο του Ιναουαρίου ξεκίνησε ακάθεκτο το Παλαιό Φάληρο, προβλέποντας στην δημιουργία ενός δυνατού και αξιόμαχου συνόλου, το οποίο θα πληροί όλες τις προδιαγραφές να σταθεί ανταγωνιστικά και να παλέψει με πολλές αξιώσεις για μία αξιόλογη παρουσία στο καθοριστικό δεύτερο μισό του πρωταθλήματος του πρώτου ομίλου της Α’ ΕΠΣΑ.

 

Τα άτομα που διαχειρίζονται των τυχών του φιλόδοξου σωματείου μετά από συντονισμένες ενέργειες προχώρησαν στην ολοκλήρωση της πρώτης μεταγραφής για την εμβόλιμη περίοδο του Ιανουαρίου, αφού ενέταξαν στο δυναμικό τους τον 28χρονο επιθετικό Δημήτρη Καλλιοντζάκη.

 

Το νέο απόκτημα έμεινε ελεύθερος από την συντοπίτισσα Δάφνη Παλαιού Φαλήρου και αναμένεται να προσφέρει καίριες και σημαντικές λύσεις για τον τεχνικό Γιάννη Γαζή, ενόψει της κρίσιμης συνέχειας που περιμένει την ομάδα.

 

Οι μεταγραφικές κινήσεις των ανθρώπων του Πλααιού Φαλήρου δεν εξαντλούντια εδώ, αφού εντείνονται οι ενέργειες που αφορούν την εξεύρεση ενός ποιοτικού μεσοεπιθετικού.

 

 

 

 

 

Related posts

Φύτρος: «Ακραίες οι αντιδράσεις του ΓΣ Αργυρούπολης»

abola10

Σταμπουλίδης: «Πικρία για την ισοφάριση»

Kώστας Παλαιολόγος

Κουσάνας: «Μας μένει μία πικρία»

Kώστας Παλαιολόγος