free page hit counter
22.3 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ

Οι Αγ. Ανάργυροι με γκολ του Νταουτάι νίκησαν 1-0 το Ηράκλειο και προκρίθηκαν στα ημιτελικά του Κυπέλλου ΕΠΣΑ

Ποιος, ποιος, ποιος.

Ο συνήθης ύποπτος σκόρρ των Αγ. Αναργύρων, ο Νταουτάι ήταν αυτός που οδήγησε την δημοφιλή ομάδα στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου ΕΠΣΑ, όπως αναφέρει ο Ρένος Γιαμπουράς που κάλυψε το ρεπορτάζ.

Συγκεκριμένα με γκολ που πέτυχε ο Νταουτάι με κεφαλιά στο 39′ οι Αγ. Ανάργυροι του Ισίδωρου Σταυριανού στο παιχνίδι που έγινε το απόγευμα της Τετάρτης 20/12 στο γήπεδο του Ιλίου επικράτησαν με σκορ 1-0 του Ηρακλείου και πήραν το εισιτήριο της πρόκρισης στην ημιτελική φάση της διοργάνωσης του Κυπέλλου της ΕΠΣ Αθηνών.

Ο ίδιος παίκτης πάλι ο Νταουτάι στο 82′ είχε μια ακόμα μεγάλη ευκαιρία να σκοράρει αλλά στο σουτ που επιχείρησε η μπάλα πέρασε λίγο άουτ. Μαζί με τον Νταουτάι και τον Κρητικό ο Στραβοκέφαλος ήταν από τους κορυφαίους παίκτες στον αγώνα. 

Άριστο το διαιτητικό τρίο Κατοίκος, Νιδριώτης, Μητράκος άψογος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Γιάννης Πασαλούκος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος(65′ Λάλας), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος, Κοσμάς(65′ Κουτρούλης), Γκεμίσης, Νταουτάι(93′ Κατσαρός), Αλημπάς(90′ Γρατσίας), Στραβοκέφαλος.

ΑΕ ΗΡΑΚΛΕΙΟ (Νίκος Παπαρούνης): Τσαντές, Μέρτκολα, Κατσούλης(82′ Τούμπας), Φερεντίνος, Αναγνωστόπουλος, Δήμας(31′ Χρήστου), Τσιρκινίδης, Αντωνόπουλος, Γκούγκας, Καφετζής, Σπυριδάκης.

Related posts

Ο Κωνσταντίνος Κιρτζιαλίδης και η ιστορία για τον τραυματισμό που θα του στερούσε πολλά

Γιώργος Ανανίδας

Άνετα οι Τράχωνες

Βασίλης Θεόκλητος

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου

Abola Team