free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Β΄ ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σπουδαία οικονομική χορηγία για την Αγία Ελεούσα

  

Ήδη τον σύλλογο των δυτικών προαστίων βοηθούν οι επιχειρήσεις ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ, 4 ΜΑΜ και ο φορέας της ΠΟΣΠΛΑ.

 

 

Σε επαγγελματικά πρότυπα κινείται με αρκετά θετικά αποτελέσματα η Αγία Ελεούσα.

Η διοίκηση του συλλόγου των δυτικών προαστίων προσπαθεί να δουλέψει σε πολλά επίπεδ,α ώστε το άλλοτε κραταιό σωματείο να μπορέσει να σταθεί και να λειτουργεί σε πιο οργανωμένα πλαίσια. Πέρα λοιπόν από το αγωνιστικό κομμάτι και την πορεία της ανδρικής ομάδας στο πρωτάθλημα, όπου από αγώνα σε αγώνα η Αγία Ελεούσα… πατάει καλύτερα στο γήπεδο και ανεβαίνει βαθμολογικά, μεγάλο βάρος έχει πέσει στην αμφίδρομη σχέση του σωματείου με την κοινωνία της πόλης και τους υπσοτηρικτές της.

Έτσι μετά την αρχική υποστήριξη δύο χορηγών του συλλόγου (MEGA BROKERS, 3 ΑΛΦΑ) προς τις ακαδημίες, γίνεται άνοιγμα από τους διοικούντες προς όλες τις κατευθύνσεις. Με γνώμονα την κυρίαρχη φιλοσοφία των τελευταίων ετών, την λεγόμενη εταιρική κοινωνική ευθύνη, όπου επιχειρήσεις και φορείς στηρίζουν ερασιτεχνικούς συλλόγους και σωματεία, οι παράγοντες της ομάδας συνεχίζουν τις επαφές τους και συναντήσεις τους, έτσι ώστε η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα να αποτελεί σταθερά το μεγαλύτερο αθλητικό γεγονός αναφοράς στην περιοχή της Αγίας Βαρβάρας

Σχετικά με την έμπρακτη στήριξη τους στο νέο πρόγραμμα χορηγίας προς την ομάδα, που αφορά την προβολή σε καθορισμένο χώρο στο γήπεδο ΡΙΜΙΝΙΤΙΚΑ, συμμετέχουν εταιρείες και φορείς, με σκοπό να ενισχύσουν την προσπάθεια για την ανάδειξη του ερασιτεχνικού αθλητισμού, που πρεσβεύει η ιστορική Αγία Ελεούσα.

 Ήδη τον σύλλογο βοηθούν οι επιχειρήσεις ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΗΣ, 4 ΜΑΜ και ο φορέας της ΠΟΣΠΛΑ.

Σε ανακοίνωση η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ανέφερε τα εξής:

 

«Η ΑΠΕ Αγία Ελεούσα ευχαριστεί τις, Κυριακούλης ΕΠΕ Πλακίδια – Είδη Υγιεινής, Π.Ο.Σ.Π.Λ.Α (Παναττική Ομοσπονδία Σωματείων Πωλητών – Λαϊκών Αγορών) και 4 Mam (Εμπόριο τυποποιημένων τροφίμων). Η οικονομική τους στήριξη συνεχίζεται αδιάκοπτα με κάθε δυνατό τρόπο. Έχοντας εσάς μαζί μας θα συνεχίσουμε να μεγαλώνουμε και να ανεβάζουμε επίπεδο το σύλλογο μας».

Related posts

Καλαϊτζίδης: «Είμαστε αποφασισμένοι να παλέψουμε»

Kώστας Παλαιολόγος

«Κόλλησαν» στο μηδέν ΑΕ Μεταμόορφωσης και Άτταλος

Παντελίδης Mάνος

Λαύρα-Κεραυνός Γλυφάδας 3-2

Abola Team