free page hit counter
21 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

«Διαζύγιο» Παλαιού Φαλήρου με Ρόκα!

Στη λύση της συνεργασίας του με τον 32χρονο επιθετικό προχώρησε ο σύλλογος των νοτίων προαστίων.

 

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στο Παλαιό Φάληρο αναφορικά με την υπόθεση του Μάνουελ Ρόκα

Ο 32χρονος επιθετικός και από τους σημαντικότερους συντελεστές της εξαιρετικής πορείας της νεοφώτιστης ομάδας στον πρώτο όμιλο της Α’ Κατηγορίας έλευσε αιφνιδιαστικά τη συνεργασία του με την ομάδα λόγω διαφορών του με την διοίκηση, αφήνοντας δυσαναπλήρωτο κενό στην εμπροσθοφυλακή της ομάδας.

Εξέλιξη, η οποία έρχεται να ανατρέψει τα πλάνα του προπονητή Γιάννη Γαζή, ο οποίος διαπιστώνει με ιδιαίτερο προβληματισμό ότι θα στερηθεί για τη συνέχεια της φετινής περιόδου των υπηρεσιών ενός χαρισματικού ποδοσφαιριστή.

Την ίδια στιγμή ο αναπληρωματικός τερματοφύλακας Νίκος Καραμαλίκης φέρεται να έχει ζητήσει να αφεθεί ελεύθερος. Με τον τεχνικό Γιάννη Γαζή  και τη διοίκηση να .. ανάβουν κόκκινο τη δεδομένη χρονική στιγμή, εκτός κι εάν βρθεί πορτιέρο, που θα αναπληρωσει το κενό του.

Την ίδια στιγμή, στο Παλαιό Φάληρο έχουν ξεκινήσιε ενέργειες για την απόκτηση ενός κεντρικού χαφ και ενός επιθετικού, οι οποίοι θα ληρούν όλες τις προδιαγραφές να προσφέρουν καίριες λύσεις στον δημιουργικό κι εκτελεστικό τομέα.

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Η μεγάλη επιστροφή του Δημήτρη Μητρογιάννη!

Abola Team 2

Διατηρήθηκε στο γκρουπ των πρωτοπόρων

Abola Team

Σωτήρης Παπαϊωάννου (ΑΟ Χαϊδαρίου): “Θα κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είμαστε και θα είμαστε μέχρι τέλους στη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος”

Τάσος Ζαφειρίου