free page hit counter
19.1 C
Αθήνα
25 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Mvp o Πασαλίδης-Καλογιάννης: “Ο Θεός έδωσε τη νίκη στο Κερατσίνι”

O Xριστόφορος Πασαλίδης αναδείχτηκε για το Κερατσίνι πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης με τον Εθνικό.

Με τον 22χρονο μέσο να έχει εξαιρετικά θετική παρουσία στο παιχνίδι που συνδυάστηκε με το νικητήριο γκολ  ύστερα από την πάσα του Διάκου.

Μετά την ανάδειξη του ως πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης , ο  Πασαλίδης τόνισε: “Οποιος  και να σκοράρει,σημασία  έχει να κερδίζει η ομάδα .Πετύχαμε μία σπουδαία νίκη απέναντι σε ένα  μεγάλο αντίπαλο και αυτό είναι που μετράει και θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι. Θα πρέπει βέβαια να πω και την πολύ καλή μπαλιά που μου έκανε ο Διάκος η οποία βοήθησε  σε μεγάλο βαθμό  το να βάλω τη μπάλα στα δίχτυα . Ηταν μία νίκη όλης της ομάδας. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους!”

Διαβάστε τη δήλωση  του ποδοσφιαριστή της ομάδας του Κερατσινίου ,Παναγιώτη Καλογιάννη, που ήταν ένας εκ των σκόρερ της αναμέτρησης  με τον Εθνικό.

Αναλυτικά:

“Ο Θεός μας έδωσε τη νίκη . Πιστεύαμε στην ανατροπή .Ηταν ένα από τα ματς που απο την αρχή λέγαμε ότι θα χρειαστεί ψυχή. Δεν μας βγήκε σε απόδοση στο Α ημίχρονο, αλλά δώσαμε τον καλύτερο μας εαυτό(στην επανάληψη) και σε δύο φάσεις δείξαμε προσωπικότητα κάτι που έπρεπε να το κάνουμε. Ημασταν από αμφισβήτηση ,όμως τα καταφέραμε. Από την ανατροπή έχει μεγαλύτερη σημασία η νίκη για την ψυχολογία”.

 

Related posts

Στις 650 οι μεταγραφές Ιανουαρίου στη Γ’ Εθνική!

Abola Team 3

Επιστροφή Τσάτσου στην Καλαμάτα!

Abola Team 2

Κόλλησαν στο “0” Ιωνικός και Ασπρόπυργος!-Σοβαρά παράπονα από την διαιτησία οι Νικαιώτες

Abola Team 2