free page hit counter
24.1 C
Αθήνα
29 Μαρτίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Τρόφιμα σε άπορες οικογένειες πρόσφερε ο Εθνικός

Ο αθλητισμός και δη το ποδόσφαιρο λόγω της ευρείας απήχησης που έχει στον κόσμο παρέχει κοινωνικό έργο 365 ημέρες τον χρόνο, δείχνοντας το σωστό δρόμο στην νεολαία και κρατώντας την μακριά από τους πειρασμούς της σημερινής εποχής.

Έργο το οποίο η Διοίκηση του ποδοσφαιρικού Εθνικού στηρίζει καθ’όλη την διάρκεια του έτους οργανώνοντας και αναπτύσσοντας τις ακαδημίες της ομάδας κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο, έτσι ώστε η νεολαία του Πειραιά και όχι μόνο να μπορεί να αθλείται παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν.

Ενόψει των άγιων ημερών που έρχονται η Διοίκηση του Εθνικού αποφάσισε να συνδράμει και να υποστηρίξει έμπρακτα τις αδύναμες κοινωνικά ομάδες με μια νότα αγάπης και υποστήριξης προς τον συνάνθρωπο.
Έτσι, πιστή στο πνεύμα των Χριστουγέννων και με γνώμονα την στήριξη των δεινοπαθούντων συνανθρώπων μας, η Διοίκηση του Εθνικού σε μια κίνηση φιλανθρωπίας προς όλους όσοι δοκιμάζονται καθημερινά παρέστη χθες το μεσημέρι στις 12:00 στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος της Ιεράς Μητροπόλεως Πειραιά οπου και διένειμε τρόφιμα κ.α προς τις άπορες οικογένειες.

Τον Εθνικό εκπροσώπησαν εκ μέρους της Διοίκησης ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας Δημήτρης Γεωργάρας και ο νέος Τεχνικός Διευθυντής, Τάκης Γιαννόπουλος, συνοδευόμενοι απο αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών αποτελούμενη απο τους: Μάκη Παυλάκη, Γιώργο Μάναλη, Νάσο Γερόλυμο και Νάσο Λεωνιδόπουλο.

 

Related posts

Τον επιθετικό Παναγιώτη Καλογιάννη απέκτησε ο Φωστήρας

Abola Team 2

Γ’ Εθνική: Τα αποτελέσματα 21/12

Abola Newsroom

Σε αναζήτηση τεχνικού ο Διαγόρας

Abola Team 2