free page hit counter
14.3 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Καπράλος: «Δεν παρεκκλίνουμε από τον στόχο»

Η δημιουργία ενός αξιόλογου συνόλου με παίκτες που προέρχονται από τις υποδομές του συλλόγου αποτελεί το ζητούμενο για τον προπονητή της Κορωνίδας Γιάννη Καπράλο.

 

 

Μία από τις ευχάριστες φετινές εκπλήξεις του τρίτου ομίλου της Γ’ ΕΠΣΑ συνιστά η Κορωνίδα. Το νεανικό συγκρότημα του Γαλατσίου, παρά το γεγονός ότι βασίζεται στο συντριπτικά μεγαλύτερο μέρος του σε παιδιά που προέρχοντι από τις πλούσιες ακαδημίες του, εντούτοις πραγματοποιεί μία αξιοπρόσεκτη και άκρως πρωταγωνιστική πορεία, η οποία το έχει φέρει στην δεύτερη θεση του βαθμολογικού πίνακα.

Ο αρχιτέκτονας των επιτυχιών Γιάννης Καπράλος στις δηλώσεις που παραχώρησε έσπευσε να επισημάνει ότι προτεραιότητα για όλους συνιστά η δημιουργία μία ανταγωνιστικής ομάδας για το μέλλον, που θα την απαρτίζουν γηγενείς πδοσφαιριστές:

«Είμαστε όλοι μας πολύ ευχριστημένοι με την μέχρι τώρα πορεία που έχουμε διαγράψει στο πρωτάθλημα, αφού δείχνουμε αρκετά αντγωνιστικοί, συνδυάζοντας τα περισσότερα θετιά αποτελέσματα με όμορφο ποδόσφαιρο. Αυτό, που προέχει για εμάς, ωστόσο, είναι να δημιουργήσουμε ένα ιδιαίτερα δυνατό και συμπαγές σύνολο για το μέλλον, το οποίο θα απαρτίζεται εξ’ ολοκλήρου από ποδοσφαιριστές που προέρχονται από τις υποδομές του σωματείου. Δεν παρεκκλίνουμε από τον συγκεκριμένο στόχο ακόμη και ώρα, όπου η ομάδα μας έχει θέσει υψηλές βλέψεις για τη συνέχεια»

 Τον Παράδεισο Αμαρουσίου θα φιλοξενήσει η Κορωνίδα το ερχόμενο Σάββατο 30 Δεκεμβρίου σε φιλικό παιχνίδι

 

 

 

Related posts

Πρώτοι τρεις βαθμοί για τον Αστέρα Γλυφάδας

Τάσος Ζαφειρίου

Μανωλάς: «Είμαστε έτοιμοι για ένα ντέρμπι!»

Kώστας Παλαιολόγος

Στις 13 Μαϊου το μπαράζ ανόδου Ένωση Βοτανικού-Παγκράτι

Abola Team 3