free page hit counter
19.3 C
Αθήνα
18 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Επέστρεψε στον ΠΟΨ ο Κοτσώνης

Την επιστροφή του στην ομάδα του Ψυχικού πραγματοποίησε ο 19χρονος επιθετικός. 

 

 

 

Την μεγάλη του επιστροφή στον ΠΟΨ πραγματοποίησε ο Τάκης Κοτσώνης.

Ο 19χρονος επιθετικός μετά από την περυσινή εξάμηνη θητεία του στην Δόξα Βύρωνα, αλλά ακι την παρουσία του στα γήπεδα της Α’ ΕΠΣΑΝΑ με τη φανέλα της Ατλαντίδας στο πρώτο μισό της φετινής περιόδου, επέστρεψε στην ομάδα του Ψυχικού από την οποία και πραγματοποίησε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα, με την προοπτική να την βοηθήσει καταλυτικά στην προσπάθεα, που κάνει φέτος για την επίτευξη της άμεσης επιστροφής της στην Β’ ΕΠΣΑ.

Η επιστροφή του Κοτσώνη αναμένεται να αποτελέσει μία ακόμη σημαντική μονάδα για τον τεχνικό ηγέτη Βασίλη Παπαδόπουλο, ενόψει της καθοριστικής συνέχειας που περιμένει τους «πράσινους» στον πρώτο όμιλο της Γ’ΕΠΣΑ, όπου και προπορεύονται πλέον με διαφορά έξι πόντων από το δεύτερο Παγκράτι.

Οι μεταγραφικές επιδιώξεις των ανθρώπων του ΠΟΨ δεν εξαντλούνται εδώ. Με βάση νεότερη πληροφόρηση  στις βλέψεις της διοίκησης το Γιάννη Πετρίδη είανι η απόκτηση ενός ποιοτικού κεντρικού μέσου. Οι συζητήσεις με τον παίκτη που βρίσκεται ψηλά στην μεταγραφική λίστα είναι σε προχωρημένο στάδιο και η αίσθηση που έχιε καλλιεργηθεί, θέλει την ομάδα των βορείων προαστίων σε σύντομο χρονικό διάστημα να προχωρά στην απόκτησή του.

 

Related posts

«Σημαντικό να κερδίζεις στην μέτρια ημέρα σου»

Kώστας Παλαιολόγος

Η Ένωση Βοτανικού 3-1 τον Ιπποκράτη: Χατ τρικ σημείωσε ο Λαθύρης των νικητών

Abola Team 3

Φωστήρας Καισαριανής: Μια ντουζίνα και… βάλε έφτασαν οι ανανεώσεις!

Τάσος Ζαφειρίου