free page hit counter
20.3 C
Αθήνα
24 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΑΘΗΝΩΝ

Αλλαγή σελίδας στην ΑΕ Μεταμόρφωσης!

 

Ήρθε σε σώμα το νέο ΔΣ της ΑΕ Μεταμόρφωσης όπου μετά την αποχώρηση του Παναγιώτη Αρβανίτη από την προεδρία της ομάδας, όπου και παραιτήθηκε, νέο πρόσωπο ανέλαβε τη διοίκηση.

 

Αυτός είναι ο Χρήστος Λέφας! Όσον αφορά το νέο πρόεδρο, αυτός είναι 32 ετών και έχει μεταπτυχιακές σπουδές στη διοίκηση επιχειρήσεων (MBA) και επιλέχθηκε ομόφωνα από τα νεοεκλεγέντα μέλη του ΔΣ, να ηγηθεί διοικητικά του σχήματος που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες του συλλόγου.

Αίσθηση προκαλεί η παρουσία του ιστορικού μέλους του συλλόγου Λευτέρη Τζανή ως απλού μέλους, ο οποίος μάλιστα πλειοψήφησε στη διαδικασία εκλογής. Επίσης σημαντικότατες θέσεις σ’ αυτό το σχήμα αναλαμβάνουν ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Κυριάκος Δρακουλαράκος και η Σούλα Δρακουλαράκου, γιος και σύζυγος του αείμνηστου παράγοντα και ιδρυτή της Καναπίτσας Αντώνη Δρακουλαράκου. Ταυτόχρονα την τεχνική ηγεσία ανέλαβε γι’ ακόμα μία φορά ο πολύπειρος προπονητής Γιάννης Καρτσούνης.

Αναλυτικά η σύνθεση του νέου ΔΣ της ΑΕΜ έχει ως εξής: Πρόεδρος: Χρήστος Λέφας, Α’ Αντιπρόεδρος: Βαγγέλης Μπέζας, Β’ Αντιπρόεδρος: Γιώργος Χατζηδημητρίου, Γεν. Γραμματέας: Σούλα Δρακουλαράκου, Ταμίας και έφορος υλικού: Γρηγόρης Λαζάρου, Α’ Γεν. Αρχηγός: Κυριάκος Δρακουλαράκος, Β’ Γεν. Αρχηγός: Απόστολος Μπικοράρος, Ειδικός Γραμματέας: Νεκτάριος Γεροστάθης, Μέλη: Λευτέρης Τζανής, Λευτέρης Λάττας, Τάσος Παπαδάτος.

Από εκεί και πέρα ο Χρήστος Λέφας εξέφρασε τις ειλικρινείς ευχαριστίες του στο απερχόμενο ΔΣ και κυρίως στον πρόεδρο Τάκη Αρβανίτη, για το σημαντικότατο έργο που επιτέλεσαν. Τέλος, δεν παρέλειψε επίσης να αναφερθεί στον Αντιδήμαρχο Αθλητισμού του Δήμου Φώτη Παπαδόπουλο, ιστορικού παράγοντα της ΑΕΜ, αφού οι ενέργειες του ήταν αυτές που οδήγησαν στην επιτυχημένη διαδικασία εκλογών με ενωτικό χαρακτήρα.

ΠΗΓΗ ΠΑΜΕ ΜΠΑΛΑΣ

Related posts

Ψαρρός: «Κομβικό το παιχνίδι με την Κηφισιά 2010»

Kώστας Παλαιολόγος

Νέο άλμα ανόδου ο Κεραμεικός, 1-0 εκτός τα Ταταύλα

Abola Team 3

ΕΠΣΑ: Το πρόγραμμα της Κυριακής (5/11) σε Α’, Β’ και Γ’ κατηγορία

Abola Team