30.4 C
Αθήνα
Σεπτέμβριος 18, 2021
Abola.gr
ΕΠΣ ΠΕΙΡΑΙΑ

Η ΕΠΣ Πειραιά για την μη διεξαγωγή αγώνων στο γήπεδο Περάματος, για το ΣΕΦ, για τα σωματεία της Γ’ Εθνικής, για τη σχολή διαιτησίας, για αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής και για τα στελέχη της στα ματς του Σαββατοκύριακου (6 και 7/1)

Σε ανακοινώσεις της η ΕΠΣ Πειραιά αναφέρει:

Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ  ενημερώνει ότι παρά την   δέσμευση και την θέληση του Δήμου Περάματος,  δεν κατέστη δυνατή η διεξαγωγή των δύο προγραμματισμένων αγώνων του Σ/Κ στο γήπεδο Περάματος, αφού η όλη προσπάθεια προσέκρουσε στην άρνηση του εργολάβου  κ. Ζαφειρόπουλου να τοποθετήσει τα γκολπόστ κι ενώ το όλο έργο στο γήπεδο έχει ολοκληρωθεί.

Μάλιστα σήμερα στο γήπεδο Περάματος  παραβρέθηκαν ο δήμαρχος Περάματος κ. Ι. Λαγουδάκης, ο αντιπεριφερειάρχης κ. Γ. Γαβρίλης,   ο αναπλ. Ταμίας κ. Β. Κουτσούπης, ο διευθυντής Π. Νταλάκος από την Ε.Π.Σ. Πειραιά  καθώς και εκπρόσωποι των σωματείων του Περάματος, χωρίς όμως να καταφέρουν να αλλάξουν την κατάσταση.

Ως εκ τούτου ο αγώνας της Β΄ Κατηγορίας ΝΕΟ ΙΚΟΝΙΟ – ΑΝΑΓ. ΜΟΣΧΑΤΟΥ θα διεξαχθεί την Κυριακή 7/01/2018 και ώρα 12.00 στο γήπεδο Νικαίας και ο αγώνας της Γ΄ Κατηγορίας, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ θα  διεξαχθεί την Κυριακή 7/1/2018 και ώρα 10.15 στο γήπεδο Σιταποθηκών.

 

 Στην τελική ευθεία το ΣΕΦ

Όπως μας ενημέρωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Γιώργος Γαβρίλης αναφορικά με το  γήπεδο ποδοσφαίρου του ΣΕΦ, πλέον βρισκόμαστε στην τελική ευθεία και σύντομα θα μας γνωστοποιηθεί επισήμως  πότε κλείνει το γήπεδο για να το παραλάβει ο εργολάβος που έχει πάρει το έργο της ανακατασκευής του γηπέδου.

Βάση της μελέτης που έχει γίνει θα πραγματοποιηθούν έργα αποστραγγιστικά- αρδευτικά, αντικατάσταση  του συνθετικού χλοοτάπητα, , επισκευή- συντήρηση των  υπαρχόντων κτιρίων- αποδυτηρίων, ανακατασκευή του ηλεκτροφωτισμού και συντήρηση της περίφραξης.

Η Ε.Ε. της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ αισθάνεται την υποχρέωση να ευχαριστήσει για  άλλη μια φορά τον φίλο Αντιπεριφειάρχη κ. Γ. Γαβρίλη για το τεράστιο  ενδιαφέρον και τις πρωτοβουλίες που αναλαμβάνει ώστε να ξεπερασθούν  θέματα που αφορούν το σοβαρό γηπεδικό πρόβλημα που υπάρχει στην ευρύτερη περιφέρεια του Πειραιά.

Μάλιστα τις επόμενες ημέρες θα  υπάρξει ενημέρωση για το χρονοδιάγραμμα όλων των υπολοίπων προγραμματισμένων γηπεδικών έργων στα γήπεδα του Πειραιά, που πρέπει να έχουν ολοκληρωθεί το αργότερο μέχρι τον Νοέμβριο του 2018.

 

 Ενημέρωση για τα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας

Ενημερώνονται τα  γηπεδούχα σωματεία της Γ΄ Κατηγορίας ότι αυτό  ΣΚ δεν θα πληρώσουν το εξοδολόγιο της διαιτησίας, παρά μόνο το εξοδολόγιο του ιατρού και του Παρατηρητή(1η αγωνιστική του β΄ γύρου).

 

Η σχολή Διαιτησίας στον Πειραιά

 Η Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ επισημαίνει ότι όσοι ενδιαφέρονται να  συμμετάσχουν & να παρακολουθήσουν τα μαθήματα της Σχολής Διαιτησίας  Ποδοσφαίρου στον Πειραιά θα πρέπει να υποβάλλουν την σχετική αίτηση στην γραμματεία της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ μέχρι και τις 18/01/2018 ημερομηνία έναρξης της σχολής.

 

Μέλη της Ε.Π.Σ. Πειραιά στα γήπεδα

Toυς παρακάτω αγώνες των πρωταθλημάτων  του Σαββατοκύριακου 6-7/01/2018 θα παρακολουθήσουν μέλη της Ε.Ε. και της Ε.Δ της Ε.Π.Σ.ΠΕΙΡΑΙΑ ως εξής:

ΣΑΒΒΑΤΟ 6/01/2018

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΠΕΙΡΑΙΑ- Α.Ε. ΘΥΕΛΛΑ/ΑΧΙΛΛΕΑΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΑΣΤΕΡΙΑ ΔΡΑΠ. – Α.Ε. Μ.ΑΕΤΟΥ/ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ (ο κ. Μ. Συνοδινός)

ΔΟΞΑ ΠΕΙΡΑΙΑ – ΠΑΝΤΖΙΤΖΙΦΙΑΚΟΣ/ΚΑΡΠΑΘΟΣ (ο κ. Π. Λαπατάς)

ΑΝΩ ΝΕΑΠΟΛΗ – ΔΙΑΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΘΗΣΕΑΣ – ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ (ο κ. Ι. Ευδαίμων)

ΚΥΡΙΑΚΗ 7/01/2018

Α.Ε.  ΜΟΣΧΑΤΟΥ – Α.Ε. ΑΙΓΙΝΑΣ (ο κ. Κ. Χολέβας)

ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΣ – Α.Ε. ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ (ο κ. Ι. Ποντίκης)

ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΕΤΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ (ο κ. Λ. Κανδύλης)

ΚΥΠΡΟΣ ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ – ΑΜΠΕΛΑΚΙΑΚΟΣ (ο κ. Χ. Μοιραδωράκης)

ΚΑΡΑΒΑΣ – ΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑ (ο κ. Ι. Σταματάτος)

ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ – Α.Ε. ΝΙΚΑΙΑ (ο κ. Απ. Μαρούλης)

ΑΙΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ – ΝΙΚΗ ΡΕΝΤΗ (ο κ. Στ. Φασουλής)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – ΦΙΛΑΘΛΟΙ (ο κ. Ι. Συνοδινός)

 

Αποφάσεις Πειθαρχικής Επιτροπής

1.Στον κ. ΖΟΥΒΕΛΟ Ι. ποδοσφαιριστή του σωματείου ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ επιβάλλεται ποινή αγωνιστικού αποκλεισμού τεσσάρων (4) αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 40€ (αγώνας ΛΕΟΝΤΕΣ ΚΑΜΙΝΙΩΝ –ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ στις 17.12.2017).

2. Στον κ. ΟΡΦΑΝΟ Π. εκπρόσωπο του σωματείου ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΟΣΧΑΤΟΥ επιβάλλεται ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους τεσσάρων (4)αγωνιστικών ημερών και χρηματική ποινή 40€ (εξυβριστική, απειλητική συμπεριφορά σε βάρος διαιτητή στις 14.12.2017).

3. Στο σωματείο ΑΜΦΙΑΛΗ επιβάλλεται χρηματική ποινή 50€ (αγώνας ΑΜΦΙΑΛΗ – ΑΕ ΜΟΣΧΑΤΟΥ στις 17.12.2017).

4. Απαλλάσσονται τα σωματεία ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΑΡΑΤΣΙΝΙΟΥ και ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ (αγώνας ΑΣΤΕΡΑΣ ΚΕΡΑΤΣΙΝΙΟΥ – ΝΕΟΙ ΔΡΑΠΕΤΣΩΝΑΣ στις 17.12.2017).

 

Ποινές Ποδοσφαιριστών Υποδομών

Η  Επιτροπή  Υποδομών της  Ε.Π.Σ. Πειραιά  αφού  έλαβε  υπόψη  της τις  σχετικές  διατάξεις  του Πειθαρχικού  Κώδικα της  Ε.Π.Ο., τις  προκηρύξεις  Εφηβικού  &  Παιδικού   Πρωταθλήματος 2017-2018  καθώς  επίσης  τα  Φύλλα  Αγώνων  Εφηβικού  &  Παιδικού  Πρωταθλήματος  της 16 & 17/12/2017  επιβάλλει ποινές σε ποδοσφαιριστές σωματείων ως εξής:

Ονοματεπώνυμο

Αρ. δελτ.

Σωματείο

Αγων/κές

Από

Διοργάνωση

ΠΑΠΑΚΑΛΟΔΟΥΚΑΣ Ι-Χ

1441848

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

4

18/12/2017

ΕΦΗΒΙΚΟ

ΑΛΙΑΙ  Ν.

1463730

ΑΕ ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ

4

18/12/2017

ΕΦΗΒΙΚΟ

Related posts

Τα αποτελέσματα του Σαββάτου 11/11 στον Πειραιά

Abola Team 3

Ο Αμπελακιακός 3-0 την Κύπρο Κορυδαλλού-Τα αποτελέσματα του Σαββατοκύριακου (28 και 29/4) στα ματς του Πειραιά

Abola Team 3

Αναβολή της αγωνιστικής του Σαββατοκύριακου 18 και 19/11 στα πρωταθλήματα υποδομών και κλήσεις στις Μικτές Πειραιά για 20/11

Abola Team 3