free page hit counter
18 C
Αθήνα
19 Απριλίου, 2024
Abola.gr
A' ΑΘΗΝΩΝ

Με την σφραγίδα του Μιχ. Παπαδόπουλου και με την δημιουργικότητα του Νταουτάι οι Αγ. Ανάργυροι 3-0 την Αγ. Παρασκευή (ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ)

Στο ντέρμπι των Αγίων υπερίσχυση η Ένωση Αγ. Αναργύρων του Ισίδωρου Σταυριανού με σκορ 2-0 στο γήπεδο Πετρούπολης και έκανε νέο άλμα για την άνοδο.

Το τρίποντο για τους Αγίους Αναργύρους γράφτηκε με την σφραγίδα του νεοαποκτηθέντα Μιχάλη Παπαδόπουλου ο οποίος πέτυχε τα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας του.

Τα πάντα ξεκίνησαν ωστόσο από το φοβερό και συγκλονιστικό παιχνίδι του Νταουτάι που άνοιγε διαδρόμους στους συμπαίκτες του προς την αντίπαλη εστία και τα πάντα τελείωωσαν στο ματς όταν οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 59/

Μέχρι τότε όλοι παρακολούθησαν παιχνίδι κέντρου. Στο 59′ ο Μιχάλης Παπαδόπουλος με επιμονή και πείσμα κέρδισε την μπάλα από δύο αντιπάλους κοντά στην μικρή περιοχή και με ευθύβολο σουτ έκανε το 1-0.

Στο 69′ μετά από ανατροπή του Μαρίνου ο Αλημπάς με πέναλτι στο έκανε επίδειξη υψηλής τεχνικής κάνοντας διάφορα κόλπα με την μπάλα με εύστοχο χτύπημα πέναλτι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 2-0.

Στο 84′ πάλι ο Μιχάλης Παπαδόπουλος που αποδείχθηκε ταυτόχρονα χρυσή αλλαγή για τους νικητές μετά από εκπληκτική κάθετη μπαλιά του διακριθέντα Οικονόμου με πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το τελικό 3-0.

Στο 52′ ο Κετσετζόγλου που είχε πολύτιμη προσφορά στο ματς στην πρώτη του παρουσία με την φανέλα των Αγίων Αναργύρων είχε κάθετο δοκάρι στην κεφαλιά που έπιασε μετά από την σέντρα του Οικονόμου.

Στο 48′ σε σέντρα σουτ του Κετσετζόγλου από πλάγια μπλόκαρε την μπάλα με θεαματική εκτίναξη ο γκολκίπερ Παπαγεωργίου ο οποίος δεν ευθύνεται για τα γκολ που δέχθηκε.

Πολύ καλοί από τους νικητές ήταν ακόμα οι Κρητικός, Γκεμίσης ενώ αρκετά δραστήριος ήταν όσο αγωνίστηκε ο νεαρός Κωτσοβός. Από την Αγ. Παρασκευή του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου πολύ καλοί ήταν οι Τζίτζης, Παπαευθυμίου.

Άριστο το διαιτητικό τρίο Ευαγγέλου, Τουμπακάρης, Αργυρός. Άριστος στα καθήκοντά του ο παρατηρητής του αγώνα Γιάννης Πασαλούκος.

ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ (Ισίδωρος Σταυριανός): Χανιώτης, Οικονόμου, Μαντίκος(71′ Στραβοκέφαλος), Γουβαλάρης, Κρητικός, Σταυρόπουλος(54′ Μιχ. Παπαδόπουλος), Μαρίνου(85′ Λάλα), Γκεμίσης(76′ Κωτσοβός), Νταουτάι, Αλημπάς, Κετσετζόγλου.

Αγ. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (Δημήτρης Κωνσταντόπουλος): Παπαγεωργίου, Χαντζίου, Παναγόπουλος, Δρόσης, Βελέντζας, Παπαευθυμίου, Τζίτζης(69′ Καραδήμας), Μαυρομματάκης, Κοβάνης, Τσοπανάκος(73′ Σκλαβενίτης), Λαζόπουλος(49′ Μάλατσούρας).

Το ματς παρακολούθησαν φυσικά ο διοικητικός ηγέτης των Αγ. Αναργύρων Βασίλης Λινάρης όπως και ο Λευτέρης Λινάρης από την Ένωση Αγ. Αναργύρων ακόμα οι Στράτος, Σαρχόσογλου, Γιάννης Μαλτέζος, ο γνωστός τεχνικός και βετεράνος άσος του Πανωινίου Νίκος Κωτσοβός και οι ποδοσφαιριστές του Ρουφ Μπέρτζος και Λαγκαδινός όπως και το στέλεχος της διοίκησης των Πετραλώνων Γιάννης Παπάζογλου αλλά και ο πατέρας του ποδοσφαιριστή Στέφανου Ίσσα.

 

Στην πρώτη ΦΩΤΟ οι δύο ομάδες την στιγμή που μπαίνουν στο γήπεδο

Στην δεύτερη ΦΩΤΟ οι αρχηγοί των δύο ομάδων αριστερά ο Γκεμίσης και δεξιά ο Τζίτζης με το διαιτητικό τρίο του αγώνα Ευαγγέλου στη μέση, Τουμπακάρης αριστερά και Αργυρός δεξιά.

 

Στην τρίτη ΦΩΤΟ η ομάδα της Αγ. Παρασκευής

 

Related posts

Στεφάνι στη μνήμη του Παπαεμμανουήλ από τον ΣΠΠΑ

abola10

Τώρα live από το Abola η κοπή πίττας των Προπονητών Αθήνας

abola10

«Μπαμ» με Τσεβά ο Πανερυθραϊκός

Kώστας Παλαιολόγος