free page hit counter
16.2 C
Αθήνα
27 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Α' ΕΠΣΑ - 1ΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Σταμπουλίδης: «Ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα»

Στις ιδιαιτερότητες της αναμέτρησης με τη Δόξα Βύρωνα, αναφέρθηκε ο τεχνικός του Μικρασιατικού Κώστας Σταμπουλίδης.

 

 

Πολλές αναμνήσεις «ξυπνάει» για τον Κώστα Σταμπουλίδη η αναμέτρηση κόντρα στην Δόξα Βύρωνα.

 Ο τεχνικός ηγέτης του Μικρασιατικού θα τεθεί για πρώτη φορά αντιμέτωπος με μία ομάδ,α με την οποία τον συνδέεουν πάρα πολλά και έχει να επιδείξει πολυετή θητεία. Τόος ως ποδοσφαιριστή, όσο και από το πόστο του προπονητή Ακαδημιών.

 Με αφορμή το γεγονός ότι η παρθενική επίσημη αγωνιστική υποχρέωση της τωρινής του ομάδας για το 2018 τον φέρνει αντιμέτωπο με τον σύλλογο, με τον οποίο είναι δεμένος συναισθηματικά, ο Κώστας Σταμπουλίδης  έσπευσε να τονίσει τα εξής

 «Πρόκειτια για ένα πολύ ιδιαίτερο παιχνίδι για εμένα προσωπικά, αφού για πρώητ μου φορά θα τεθώ αντιμέτωπος με μία ομάδα με την οποία με συνδέουν πάρα πολλά, όπως είναι η Δόξα Βύρωνα.

 Μόνο όποιος έχει αγωνιστεί σε αυτή την ομάδα μπορεί να διανοηθεί το μέγεθός ης και τη δυναμική της! Η Δόξα ξεκίνησε με άλλες βλέψεις τη φετινή σεζόν, ωστόσο για διάφορους λόγους  δεν έχει καταφέρει να εκπληρώσει τους στόχους της. Εκτιμώ ότι θα βρει τον δρόμο της, αφού η δυναμική και η αίγλη της αποτελούν σημαντικές παραμέτρους γι’ αυτό» ήταν το αρχικό σχόλιο του προπονητή του Μικρασιατικού, για να προσθέσει αναφερόμενος στο καθαρά αγωνιστικό μέρος:

 «Από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι να διεκικήσουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, που θα μας επιτρέψει να πάρουμε βαθιά βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνουμε για την παραμονή μας στην Α’ Κατηγορία. Σαφέστατα η διακοπή του πρωταθλήματος αποτελεί ανασταλτικό παράγοντα και για τις δύο ομάδες. Γεγονός που σημαίνει ότι πιθανότατα το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και θα το κερδίσει όποια ομάδα δείξει εντός του αγωνιστικού χώρου, ότι το θέλει περισσότερο».

 

 

 

 

 

 

 

Related posts

Ζουμπατόπουλος: Να μην συνεχιστεί αυτή η αβεβαιότητα

admin

Δάφνη Π. Φαλήρου-Άτταλος 0-0

Abola Team

Ελεύθερος ο Κακλαμάνος από το Πλααιό Φάληρο

Kώστας Παλαιολόγος