free page hit counter
18.9 C
Αθήνα
26 Απριλίου, 2024
Abola.gr
Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Ο Πανηλειακός 2-1 εκτός τον ΠΑΟ Βάρδας

Σημαντική και δίκαιη νίκη πέτυχε ο Πανηλειακός στη Βάρδα επί του ΠΑΟΒ με σκορ 1-2, στην επανέναρξη την Κυριακή (7/1) μετά το διάστημα της διακοπής από τις 17 Δεκεμβρίου για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής κατηγορίας, και πλέον με τη διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής ημέρας στον 5ο Όμιλο. 

 

Στο πρώτο μέρος της ηλειακής αναμέτρησης, ο Πανηλειακός ήταν σαφώς πιο ουσιαστικός, «πατώντας» πολύ καλύτερα μέσα στο γήπεδο, απέναντι στον ΠΑΟΒ που όπως και σε άλλες χρονικές συγκυρίες έδειξε ότι δεν επέστρεψε …καλά μετά από διακοπή αγώνων.

 

Στο 6′ άνοιξε το σκορ υπέρ των φιλοξενούμενων όταν από βαθιά σέντρα του Λεβέντη ο Καρούτης σε προσπάθεια να απομακρύνει έπιασε κεφαλιά που έστειλε τη μπάλα πάνω από τον Καπούταγλη και στα δίχτυα της ομάδας του για να γίνει έτσι το 0-1 με αυτογκόλ. Ενώ στο 8′ ο Σωτηρόπουλος έκανε μπάσιμο και πλασέ που έστειλε τη μπάλα πάνω από τον γκολκήπερ αλλά και λίγο άουτ, και στο 17′ νέα καλή ευκαιρία για τον Πανηλειακό όταν σε αντεπίθεση ο Μπουρλάκης γύρισε μέσα στην περιοχή όπου ο Ντάνκουα έκανε κοντρόλ και πλασέ που έδιωξε με τα πόδια ο Καπούταγλης και στην εξέλιξη της φάσης σουτ του Κρεββατά περίπου από το ύψος της περιοχής έδιωξε σχεδόν πάνω στη γραμμή ο Γ. Πολίτης.

 

Σε ίδια μορφή συνεχίστηκε το ματς, και στο 23′ από σέντρα Νιφορόπουλου, σουτ του Κρεββατά έδιωξε δύσκολα αλλά και σωτήρια ο Καπούταγλης, ενώ στο 25′ έγινε το 0-2 μετά από γύρισμα του Μπουρλάκη και πλασέ του Ντάνκουα μέσα από την περιοχή. Στο 30′ έγινε κάθετη πάσα προς τον Κρεββατά που έβγαινε μόνος τετ-α-τετ αλλά με λανθασμένη υπόδειξη του βοηθού υποδείχθηκε ως οφσάιντ.

 

Συνεχώς επικίνδυνος ήταν ο Πανηλειακός στις επιθέσεις του , χωρίς παράλληλα να μπορούν να απειλήσουν οι γηπεδούχοι. Στο 43′ κίνηση του Σωτηρόπουλου και σουτ του ίδιου λίγο άουτ. Και το 0-2 ήταν σκορ ημιχρόνου.

 

Στην επανάληψη, και στο 48′ από σέντρα του Νιφορόπουλου ο Κρεββατάς με κεφαλιά σκόραρε αλλά το γκολ δεν μέτρησε με υπόδειξη του βοηθού για οφσάιντ (πιθανόν να ήταν οριακά, όπως φάνηκε με «γυμνό» μάτι), ενώ στο 49′ δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΒ (από τον Ηλείο διαιτητή του ματς, Σταυρόπουλο) σε σπρώξιμο μέσα στην περιοχή του Μπουρνέλη στον Λιόση (όπως φάνηκε κι εδώ με «γυμνό» μάτι, υπήρξε επαφή). Το εκτέλεσε ο Κωνσταντινίδης και μείωσε σε 1-2 με τη μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα αφού πρώτα τη βρήκε ο Καπετανάκης ενώ ακολούθως βρήκε και στο δοκάρι.

 

Η εξέλιξη αυτή κάπου άλλαξε τις ως τότε αγωνιστικές ισορροπίες. Πάντως, χωρίς ιδιαίτερες φάσεις αλλά με δυνατό παιχνίδι, ήταν η συνέχεια του ματς ως το 75′ περίπου. Στο ενδιάμεσο διάστημα, ο ΠΑΟΒ διαμαρτυρήθηκε στο 57′ ζητώντας αποβολή Σωτηρόπουλου με δεύτερη κίτρινη (είχε μια κίτρινη από το πρώτο μέρος ενώ λίγο αργότερα έγινε αλλαγή) και στο 61′ διαμαρτυρήθηκε ο Πανηλειακός ζητώντας αποβολή Ανδριέλου με κόκκινη για πολύ σκληρό μαρκάρισμα στον Νιφορόπουλο (είδε κίτρινη από τον διαιτητή Σταυρόπουλο και λίγο αργότερα αποχώρησε, έχοντας και πρόβλημα τραυματισμού).

 

Στο 84′ επικίνδυνο χτύπημα φάουλ του Χούσα από πλάγια θέση έδιωξε σωτήρια ο Καπετανάκης, ενώ στο 90′ μετά από μια προσωρινή σύγχυση στα καρέ, σουτ του Ντόμα κοντραρίστηκε από αμυντικούς κι απομακρύνθηκε, και στο 90+3′ σε αντεπίθεση του Πανηλειακού βγήκε μόνος προ του γκολκήπερ ο Γκοτσούλιας αλλά ο Καπούταγλης πέφτοντας στα πόδια του μάζεψε τη μπάλα. Έτσι έμεινε τελικό σκορ το 1-2.

 

Οι συνθέσεις:

 

ΠΑΟ Βάρδας (Ηλ. Φωτόπουλος): Καπούταγλης, Λιόσης, Καρούτης (38′ Χούσα), Νικολόπουλος, Δημητρίου, Ανδριέλος (63′ λ.τρ. Σώκαλης), Γ. Πολίτης (82′ Ράλλης), Ντόμας, Μελετίδης (70′ Καλογερόπουλος), Κωνσταντινίδης, Π. Πολίτης

 

Πανηλειακός (Γιώργ. Κούτσης): Καπετανάκης, Νιφορόπουλος, Λεβέντης, Μπουρνέλης, Σούλης, Νικολόπουλος, Ντάνκουα (90′ Χατζηστάμου), Γκοτσούλιας, Κρεββατάς (90+4′ Δαβουρλής), Μπουρλάκης (86′ Κολόκας), Σωτηρόπουλος (65′ Σέχου)

 

Πηγή: iliaoikonomia

 

Related posts

Πρόκριση με… περιπέτεια για Χαλκίδα

Abola Team 3

Ενδιαφέρον από νέους επενδυτές στον Γιούχτα

Abola Team 2

Φιλική “τριάρα¨για τους Αγίους Ανάργυρους

Abola Team 2